2777
2789
😆ادم جرات نمیکنه بگه که میریزن سرمون 😐

بخاطر همین من عطاش روبه لقاش بخشیدم دیگه

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخاطر همین من عطاش روبه لقاش بخشیدم دیگه

من نیز به شما میپیوندم   

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

مگفتن داره دروغ میگه که کم سن و ساله و میخواد ازدواج تو سن پایین رو ترویج بده. جهیزیه انچنانی داشته میخواد دخترای نوجون رو گول بزنه با تعریفاش و از همین حرفا.  یه ازمایش هم گذاشته بود از روی اون مچگیری کرده بودن که سنش رو داره دروغ میگه و ...تهش نفهمیدم چی شد. الان اومدم ببینم چی شده دیدم تاپیکش تعطیل شده

ای ول پس درست حدس زدم. حیفم من با این مخم 🤣

اره درست حدس زدی خودم تا میمون میخوندم بقیشو هنگ میکردم چیه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من فقط میدونم 15سالشه متاهل زن پسر عمشه جهازش و گذاشت تو سایت الانم هست عکساش نشبتا پولدارن طب ...

خدایی بیشتر دونمره بهش بدین.خخخخخ

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧
عنوان
1021 بازدید| 0 پست

من اصلا ن اون خانومو میشناسم ن چیزی

میتونین ب نی نی یار بگین آی پی منو چک کنه

و بازم میگم اون تاپیکو خوندم و بخاطر تهمتاتون حلالتون نمیکنم

هیچ دروغی هم نگفتم

متاسفم برا اونایی ک ذهنیت دیگران رو خراب کردن

یا علی ✋

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧