2777
2789
عنوان

بارداری بعد از سقط

79 بازدید | 10 پست

سلام دوستان، من بعد از ۶ سال از دنیا اومدن دخترم مجددا باردار شدم البته بعد تقریبا یک سال و نیم اقدام ،ولی متاسفانه تو هفته پنجم سقط شد الانم حال روحی م اصلا خوب نیست نمیدونم باوجود اینکه برای بارداری خیلی مشتاق نبودم و بیشتر شوهرم اصرار داشت تا من ولی الان خیلی دوست دارم دوباره باردار شم نمیدونم به صلاح هست بزودی حداکثر تا یکماه دیگه اقدام کنم یا نه یا اصلا ممکنه بازم یکی دوسال طول بکشه تا مجددا جواب بگیرم توروخدا راهنماییم کنید از تجربیاتتون بگید برام....

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ /ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعد ده ماه حامله شدم سقط شد از ماه بعد دوباره میرم اقدام بهتره حداقل سه ماه صبر کنی

اره درسته منم همین فکرو میکنم ولی خیلی سخته سه ماه بصبرم😯😯

بارداری بعدی راحتتره منم اولی بعد از دو سال شد سقط کردم دو ماه بعد باردار شدم

چه خوب 😍😍پس این دفعه ممکنه زود بگیره ان شاءالله🤗🤗