2777
2789
عنوان

رشته حسابداری

1156 بازدید | 18 پست

نظرتون در مورد این رشته چیه؟بازار کارش؟وسختی واسونیش؟اینده شغلیش ؟واینکه ارزششو داره شبانه خوند؟

براسلامتی همه ی ادم ها یک صلوات میفرستین؟؟

من دانشجوی حسابداریم سخت نیس باید بخونی نخونی قبول نمیشی کار هرکسی نیس رشته‌ی خوبیه بازار کار عالی اما باید توش بهترین باشی چون حسابدار زیاده الان

هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه‌ی هیچ🤍🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دانشجوی حسابداریم سخت نیس باید بخونی نخونی قبول نمیشی کار هرکسی نیس رشته‌ی خوبیه بازار کار عالی ا ...

شمام دولتی میخونی ؟خیلی سخته؟

شمام دولتی میخونی ؟خیلی سخته؟

آره دولتیم واسه من سخته چون شوهر کردم و حس و حال خوندن نیست استادامونم مزخرفن ولی به نظرم بخونی بهتره بازار کارش خوبه

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-
آره دولتیم واسه من سخته چون شوهر کردم و حس و حال خوندن نیست استادامونم مزخرفن ولی به نظرم بخونی بهتر ...

یعنی بیکار نمیمونم؟اخه بعنوان لیسانس دوم میخوام بخونمش

آره دولتیم واسه من سخته چون شوهر کردم و حس و حال خوندن نیست استادامونم مزخرفن ولی به نظرم بخونی بهتر ...

کدوم دانشگاهی

منم میخوام حسابداری بخونم(: اینو بدون حتی آسون ترین رشته های دنیا هم سختی های خودشون رو دارن پس به ...

شناخت خاصی ندارم نمیدونم علاقه دارم یا نه