2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 48 پست

استارتر نمیدونی اینجا همه کاراگاهن؟ دروغ بگی لو میری؟ لااقل اون یکی تاپیکتو پاک میکردی

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر نمیدونی اینجا همه کاراگاهن؟ دروغ بگی لو میری؟ لااقل اون یکی تاپیکتو پاک میکردی

چ ربطی ب کاراگاهی داره وقتی یکی انقد شرایط خاصی داره معلومه ک سوتی میده مشکوک میزنه برا چی باید ب چرتاش گوش بدیم تو دلش بخنده😒😒

مامان دوعدد زلزله😎😎امیرعلی و امیرحسین👬
چ ربطی ب کاراگاهی داره وقتی یکی انقد شرایط خاصی داره معلومه ک سوتی میده مشکوک میزنه برا چی باید ب چر ...

کاراگاهی مگه بده؟ یعنی کشف حقیقت. حرف بدی نزدم که

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!
کاراگاهی مگه بده؟ یعنی کشف حقیقت. حرف بدی نزدم که

ن منظور بدی ندارم عزیزم میگم این خوبه ک بدونیم کسی اینجا سرکارمون نذاره وقت بذاریم براش😘😘😘

ن منظور بدی ندارم عزیزم میگم این خوبه ک بدونیم کسی اینجا سرکارمون نذاره وقت بذاریم براش😘😘😘

میدونم عزیزم. بدجوری ضایع شد. انتظارشو نداشت  

اینو دیگه من نشنیده بودم رابطه جنسی تاثیر میذاره روی قدرت خلبانی. پس تو خارج ده سال ارتباط ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟

اینو دیگه من نشنیده بودم رابطه جنسی تاثیر میذاره روی قدرت خلبانی. پس تو خارج ده سال ارتباط ندارن؟؟؟؟ ...

منم قبل اینکه تاپیک‌مدرسشو بخونم همینو پرسیدم خارجیا ک ازدواج نمیکنن چی

منم قبل اینکه تاپیک‌مدرسشو بخونم همینو پرسیدم خارجیا ک ازدواج نمیکنن چی

ملتو مشنگ گیراوردن ...

اگه واقعا عاشق همید بگو منتظر بمونه اگه از خودت مطمئن نیستی و فکر میکنی بعد از گذر زمان عشقت از بی ...

ده سال منتظر این آقا بمونه؟؟؟هیچ دختری این کار رو نمیکنه اصلا منطقی نیست. تازه شاید بعد ده سال این آقا یه آرزوی دیگه داشته باشه

وطنم ای شکوه پابرجا  زخمی سربلند دورانها
ده سال منتظر این آقا بمونه؟؟؟هیچ دختری این کار رو نمیکنه اصلا منطقی نیست. تازه شاید بعد ده سال این آ ...

عزیزم بچه مدرسه ای بود داش خالی میبست رفت تو افق محو بشه