2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 48 پست
تا ده سال باید تعهد بدیم که نکنیم . دلیلش روابط جنسی هست که باعث ضعف در کار ارتفاع میشه و باعث اسیب ...

خب این قضیه ک خارج ازایران ازدواج صرفا تنها راه رابطه جنسی نیس چطور اعمال میشه؟

مامان دوعدد زلزله😎😎امیرعلی و امیرحسین👬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره     وقتی داشتین ارزو میکردین و به فکر ارزو بودین و میدونستین اگه قبول شین  ولش ...

من واقعا فکر نمیکردم قبول بشم و فقط تست دادم از اینکه تو اینده شرمنده خودم نشم و بگم به خودم که تلاشمو کردم اما وقتی سایتو دیدم هم ناراحت بودم هم خوشحال . ناراحت از اینکه نمیدونم چجوری باید مطرح کنم .

چون واقعا سالانه از بین این همه درخواستی فقط ۱۳ نفر قبول میشن و اصلا فکرشو نمیکردم

تو تاپیک قبلیت نالیدی ک ناراحتی مدرسه ها دارن باز میشن عقده ای اون وقت الان میگی ۲۴سالته و میخای خلبان شی زرشک😷😷🤐🤐

مامان دوعدد زلزله😎😎امیرعلی و امیرحسین👬