2777
2789

لینک این تایپیک رو هم برا شوهرم میفرستم.

من 22 سالمه شوهرمم 26 از سال 92 باهم دوست بودیم سال96 هم عقد کردیم یعنی هنوز کارت پایان خدمتشم نیومده بود پس از صفر شروع کردیم.شوهرم پیش باباشه درآمدم ماهی 1ونیم میدونین شغل آزاده دیگه مثلا شده ماهی 6 تومنم بگیره ماهی 3 تومن اما کف 1ونیم  که همیشه هست  .منم لیسانسمو تازه تموم کردم کار خوب هم پیدا نمیکنم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول اول شرط گذاشته بودم  که پیش مادرشوهر نمیمونم

بخاطر بعضی رفتاراشون که واقعا اذیت میشدم خود شوهرمم میگفت تحمل کن عروسی کنیم راحت شیم

اما بخاطر گرونی های اخیر که یهوووو همه چی گرون شد متاسفانه دیگه نمیتونیم. میخواستیم یه واحد کوچولو با قرض و وام تو یکی از شهرکا بخریم دیگه نتونستیم .اجاره هم اینجا کم کم ماهی 800 یه خونه قابل تحمل بشه .الان شوهرم میگه راه ورودی خونه مامانش اینارو جدا کنه یعنی در ما جدا در اونا جدا از اولم باهاشون حرف بزنه که دخالت نکنن و سطح انتظارشون بالا نره .من راضی نیستم من مجبورمممممم چون چاره ای نداریم الان شما چی میگین؟

گفته کوتاه مدت هست و از همون روز اول به فکر خونه خواهد بود .شوهرم همیشه جلو خانواده ش حامی من بوده و واقعا دوستم داره شک ندارم به خوبیش اما واقعا دودلم :( حتی به خانواده مم هنوز نگفتم .

به حرف دیگران که نمیشه برای زندگیت تصمیم بگیری....ولی من تا حالا حتی یه نفر ندیدم از زندگی با خانواده شوهر یا همسایگیشون راضی باشه همیشه یه اختلافاتی پیش میاد

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید