2777
2789
عنوان

پيش بيني قيمت دلار در سال ٩٨

5025 بازدید | 27 پست

سلام دوستاي گلم دلم ميخواد حدستونرو درمورد قيمت دلار سال ٩٨بدونم به نظرتون بالآي ٢٥منطقيه؟ حدس شما چيه؟ 

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

رو ۳۰ تومن اینا حدس منه 

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان دل گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وای...ای وای 

نگووووووووووو که دلم خون...من وقتی درسمو شروع کردم و تصمیم گرفتم بعد لیسانس م برم یورو چهار و سیصد اینا بود...اونوقت من یه سال و نیم دیگه با یورو سی تومنی چه جوریییییییییی برم؟؟؟؟؟

خدایا رحم کن 😢😭

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

خدا میدونه دنیا هزار پیچ وتاب میخوره آینده نامعلومه یا بیشتر از این حرفاست میشیم ونزوئلا یا بهتر میشه که با این رویه چشمم آب نمیخوره

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
رو ۳۰ تومن اینا حدس منه 

اره حتي شايعه ٤٠ هم شنيدم و ب اين نتيجه رسيدم ك تو ايران هيچي غير ممكن نيست😑😑

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

وای یعنی چی میشخ 

یعنی راسته این؟ 

اگه دلار به سطح  20هزار تومان برسه سه اتفاق مهم رخ خواهد داد
١- 700 هزار ميليارد بدهي دولت به شركتها بارقمي در حدود 20 الي 30 ميليارد دلار تسويه ميشه
٢- 1600 هزار ميليارد تومان سپرده مردم هم در بانكها با 60 ميليارد دلار تسويه ميشه و كل نقدينگي از بازار حذف ميشه و ديگه دولت مجبور نيست روزي 1000 ميليارد تومان سود سپرده بدهد
٣- قبلا كل درآمد نفت باضافه 100 هزار ميليارد تومان درآمد مالياتي صرف حقوق كاركنان دولت ميشد اما در شرايط فعلي حتي اگر حقوقها دو برابر بشه باز با 20 ميليارد دلار تسويه ميشه و با فروش پنجاه درصدي نفت بازهم 10 ميليارد دلار اضافه مياد كه براي كالاي اساسي اختصاص ميدن
در واقع دولت با افزايش قيمت دلار و 120 ميليارد دلار ذخيره ارزي موجودعلاوه بر خنثي كردن اثر نقدينگي موجود و جلوگيري از پرداخت  روزانه 1000 ميليارد تومن سود به سپرده ها بدهي خود به شركتها را نيز تسويه ميكند و باخيال راحت به مسير ادامه ميدهد!
والبته تاهمین الان هم این هدف تقریبا محقق شده است!!

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
الله اعلم 

خدا كمكمون كنه🙏

والا همین ۱۴ هم منطقی نیست  اما به نظرم ممکنه تا ۲۵_۳۰ بره

دقيقاا قيمت واقعيش ي چيزي حدود ٨..١٠تومنه اما درمورد بالاي٢٠ خيلي از اقتصاددانا پيش بيني كردن تو سايتا😰😰

ای وای...ای وای  نگووووووووووو که دلم خون...من وقتی درسمو شروع کردم و تصمیم گرفتم بعد لیسانس م ...

ايشالا تا اون موقع درست ميشه🙏 يكي از اشناهامون داره ميره مجارستان براي تحصيل ي بچه ١٨ساله تا الان ٧٠٠تومن ب جز ماهيانه اي ك بنده خداها بايد با اين دلار براش بفرستن تا اينجا خرجش شده هنوز ٣هفته مونده بره..اما رفتن تو اين اوضاع بهترين كاره شما هم قطعاااا موفق ميشي عزيزم😍😘😘

خدا میدونه دنیا هزار پیچ وتاب میخوره آینده نامعلومه یا بیشتر از این حرفاست میشیم ونزوئلا یا بهتر میش ...

تنها راه نجاتمون حل شدن مسائل سياسيه كه قطعااا ميشه اما نه ب اين زودي وقتي ميشه ك حكومت و نظام رو در خطر ببينن سران ك با اين مردم فعلااا خيالشون راحته

تنها راه نجاتمون حل شدن مسائل سياسيه كه قطعااا ميشه اما نه ب اين زودي وقتي ميشه ك حكومت و نظام رو در ...

دقیقا باید یه تکونی بخورن چی بگم والا

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
وای یعنی چی میشخ  یعنی راسته این؟  اگه دلار به سطح  20هزار تومان برسه سه اتفا ...

اره اين تحليل رو فكر ميكنم ي روزنامه امريكايي انجام داده و واقعا هم مردم نقدينگيشون رو از بانك ها خارج كردن ولي اگه هدف دولت اين بوده بازهم اشتباه كرد چون اين نقدينگي رو دوباره ب طلاو ارز تبديل كردن و حتي ب بازار مسكّن هم اعتمادي نكردن دولت انتظار داشته ك توي اشتغال زايي و بخش هاي توليدي هزينه كنن و دوهرصورت اين پول ب جامعه تزريق نشد و اوضاع رو خراب تر كرد