2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 28 پست
اگه بچه بزرگ باشی بی اختیار غم شونو میخوری ولی اگه بچه کوچیک باشی فک کنم حال بده

من آخریم😈با اینکه خودم الان بچه دارم ولی همیشه خودمو به چشم دختر کوچیک میبینم و با دخترمم کنار نمیام 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

این حسافقط مال قبل ازدواج بعدش اگه اجی زیادبره سمت داداشش زنش ناراحت میشه ازاونورم شوهرش کلا زن بگیره داداش زنش حسودی میکنه البته حق هم داره مثل من بدبخت که خواستم شوهرموسورپرایزکنم اجیش کیک گرفت وتولدگرفت وگندزد به برنامم خیلی اعصابم خوردشد خییییییلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو سخته ، دلم محبت میخواد ، گاهی باخودم میگم چرا من محبتو نمیدونم چطوره

محبت را اتفاقا تو می دونی چه جوری می شه همیشه توجهات به سمتت بوده بابا تو دیگه این را بگی ما که چندتاییم بایید چی بگیم همش گدای محبتیم :))

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
نگو سخته ، دلم محبت میخواد ، گاهی باخودم میگم چرا من محبتو نمیدونم چطوره

مگه عروسیت نزدیک نیس؟یعنی همسرت و دوست نداری یا عاشقش نیستی؟؟؟؟

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
من حاضرم خودم درد بکشم خواهرکوچولوم ن دلم میخواد بهتریناروبراش بسازم دعواشم میکنم ولی خیلی برام عشقه ...

دقیقا 

وای الان یادم اومد آبجیم براتیگان بیمارستان بردیم آوندی که من اذیت شدم فک کنم اون نشد

مردم ازگریه تاکه زایمان کرد 

بهش گفتم اگه خودم بچه دنیامی آوردم اینقددردنداشت که سرتواینهمه گریه کردم

والا

خیلی چیزعجیبیه عشق خواهررر برادری

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

تا وقتي بچه اين خوبه ولي بزرگتر ك ميشن هر كدوم ميرن سرخونه زندگيشون اصلا صادشونم نمياد تورو

والا ما بچه هم بودیم خوب نبود :))

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
دقیقا  وای الان یادم اومد آبجیم براتیگان بیمارستان بردیم آوندی که من اذیت شدم فک کنم اون نشد ...

براتیگان=زایمان

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍