2777
2789
عنوان

خيلى از بابام بدم مياد

| مشاهده متن کامل بحث + 3730 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم از وقتي فهميد ميخواد بره زن بگيره بيشتر دنبالشه و بهش محبت ميكنه.خيلي خودشو كوچيك ميكنه.اونم ...

منم وشوهرم 2سال ازدواج کردیم.از بس شوهرم نق نقو و ایرادگیره.و اذیتم کرده.اول ازدواج بهم میگفت میخام زن بگیرم.منم گریه زاری دعوا.الان خودم بهش میگم برو زن بگیر.چون میدونم برای کسی قابل تحمل نیس و ولش میکنه.دیگه کلا بیخیالشم.حالا ک میگم برو بگیر.ک ازدسش خلاص شم میگه نمیخام😐

تاكي ادم سكوت كنه؟؟همش طرف مادر شوهرم هست كه ميشه خواهرش

عزیزم من میفهمم چی میگی من خودم سخته واسم حرف زورو تحمل کنم ولی از بس مامانمگفته سکوت کن ک دیگه انگار عادت ب سکوت کردیم 

باید ب خاطر اروم شدن زندگی خود ادم تلاش کرد و کاری ب کار این مردا نداشت

مامانم ميگه من جايي رو ندارم كه برم.نه پدر دارم نه مادر😭

یه کیسی پیداکنین خودش خونه داشته باشه

😣😣😣😌😌😌😌مدیریت انقلابی شهر و‌مزرعه موشکی درست میکند و دل دشمنان این مرز و بوم را میلرزاند،مدیریت لیبرال ، شهر و‌مزرعه خودرویی درست میکند‌و با افزایش قیمت خودرو ناشی از دپوی آن تن مردم خودمان را میلرزاند،مردم با شایعه گرونی فروشگاهها رو درو میکنن و به شایعه جنگ ‌می خندند..اینه فرق بین تفکر انقلابی و تفکر لیبرالی....
مامان بيچاره ي منم همين بوده.

حالا من ک 2سال ازدواج کردم ی جورایی تازه عروسم میگم برو بگیر.حالا مامانم میترسه .اخه ببخشید این ادمی ک نمیتونه دس تو جیب خودش کنه و هیچی نداره.ترس چی داری.دلش ب چی این خوشه.انگار ادم سنش بالاتر میشه بیشتر برای زندگیش حریصتر میشه