2777
2789

سقط داشتی ؟

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه نذری کن تو شبها محرم ان شالله حاجتتو میگیری منی ک الان  باردارم فقظ فقط ب لطف خدا تا اینجا رسوندم هیشکی باورش نمیشع تا اینجا رسوندم خدا کمکم کرد هر سری سونو میرفتم با گریه میومدم خونه خداییش دوران بارداریم سخت ترین دوران بود ک داشتم ‌انقد دعا میکزدم قران میخوندم دوبارع میرفتم سونو میگفتن وضعیتم افتضاح دیگ اخرین بار استغفرالله میخواستم کفر بگم ....خدا بزرگه خودش میدونه مصلحت چیه توکل کن ب خدا .....روز خوش نداشتم هر روزم با نگرانی هر لحظه منتظر بودم نی نیم ی چیزیش بشه حتی الانم هر لحظم با کلی نگرانی میگذره مامانم گفت تو بکشیم خودتو الان سرنوشت نی نیت دیگ مشخص شده یا خدا نگهش میداره یا نه پس باگریه و اخم استرس و اضطراب توونمیتونی تغییر بدی ....شوهرم نذر امام حسین اسم نی نیمونو بزاریم حسین ... اگه یه بار سقط داشتی خواهر بنده خدام چهار بار سقط داشت دو بارم زایمان زودرس بدترین عذابارو کشید بازم توکلش ب خدا ......ان شالله ک ب حق همین شبا عزیز امام حسینم جواب دل شکستتو بده ...ببخشید طولانی شد 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
ازخانواده م هیشکی پشتم نیس.هیشکی حالمو نمیپرسه غم ناراحتی من واسشون مهم نیس

درسته اطرافیانم خیلی مهمه ....ولی نگو اینجوری با هر گریه من مامانم پیر شد بابام پیر شد انقد ک ناراحتی منو کشیدن انقد ک غصه خواهرمو خوردن همش میگم کاش خونه خودم بودم جلو چشمشون نبودم ...بنده خداها اسیر من شدن مامانم لگن میاورد زیرم میذاشت کلی دردسر ...حاضری واقعا خونوادت از وضعیتت غصه بخورن ....؟