2777
2789
عنوان

باهمسرم دعوام شده

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 35 پست

خدا ب همه کمک کنه. منم این دو هفته فشار زیادی بهم وارد شده پدر شوهرم اومده اصلانم نمیگه خرج گرونه . از کل حقوق ما 200واسه خرجمون میمونه خودش میدونه . همشم سفارش آبگوشت میده  ی روز در میون. میگه چرا هلو خریدی چرا انگور نخریدی. دائم میگه معده م درد میکنه . خوب کمتر بخور تا خوب بشه. اومده عمل کنه نصف هزینه هاشم انداخته گردن ما. همه اینها ی طرف من وسواسیم اونم خیلی نامرتب و کثیف . روزی ده بار توالت دستشویی میشورم. نمیدونم چرا آب و باز نمیکنه. ب شوهرمم نمیتونم بگم دوبار گفتم ناراحت شد. الان دو هفته س فقط تو خلوت خودم گریه میکنم. بخدا دیگه طاقتشو ندارم . تمام زندگیم و کثیف کرده. چرا بعضی پدر مادرا دلشون نمیسکزه. بعد خانواده من ک میان تمام خرج خونه منم میدن میدونن دستمون خالیه.از گوشت تا برنجمم اونا میدن. رعدا کنید بره دیگه . البته من کوچکترین بی احترامی نمیکنم و تو ظاهر نشون نمیدم اما فقط تو  تنهاییام گریه میکنم. دارم دیوونه میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها كجاييد؟ امروز صبح همه ناراحتيهامو بهش گفتم همه اينا كه خسته شدمو  اين زندگي اينجوري ر ...

عزیزم. خدا کمک کنه ب شما. اما ی کم طاقت داشته باشید انشالله درست میشه. سعی کنید فراموش کنید. 

زندگيمودوست دارم

ولي اين شرايط واقعا اون چيزي نبود كه من ميخواستم

يكساله ازدواج كرديم مسافرت نرفتيم

تمام هزينه هام ازلباس وكفش و ارايشگاه باخودمه

دويست تومن كرايه ماشينمم نميشه