2777
2789

سلام توتاپیک قبلیام بهتون گفتم ک باخواهرشوهرم دعوام شده وخونم کنارمادرشوهرمه وتازه ساخته خیلی خوشگله بعددعوامون ک زدن پاموناکارکردن که تاندون پام پاره شده بخاطرش عملم کردن وکلی هزینه بیمارستان دراومدازمون شوهرمم نزاشت شکایت کنم گفت بجاش خونمونوازاونجامیبریم😖دیروزوسایلامونوبارزدیم اومدیم شهری ک شوهرم کارمیکنه قزوین ولی من خونروندیده بودم ک چ شکلیه ولی بچه هااومدم دیدم قدیم ساخت زیرزمینه حموم دسشوییش چندش خونش چندش آشپزخونش ازهمه بدتراینم بگم پولمون کم بودواسه مستاجری میگن هرچه قدرپول بدی همون قدرآش میخوری شده قضیه من اون خونمون خیلی قشنگ وترتمیزبودتازه ساخت بود ولی اونجاآرامش نداشتم همش اذیتم میکردن توتاپیک قبلیام همش هست.ازوقتی اومدم افسردگی گرفتم خونرودیدم ولی شوهرم میگ تاعیدصبرکن بعدعیدبهترشومیگیریم الان خوبه ک پیش همیم ولی بدم میادازحموم دسشوییش چندشم میشه توروخدادلداریم بدین همش بغض توگلومه خونرومیبینم ازحرص پشتم دردگرفته دردشم نمیفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر چادر باشی با  ارامش زندگی کنی ارزشش رو داره 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲

منم مثل شما محيط خونه بشدت تو روحم تاثير داره متاسفانه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

دختر خوب 

الان اعصابتو خورد نکن

خیلی زود و با خیال راحت عوضش میکنید 

شک نکن!

یه مدت تحمل کنی

همه چی رو ب راه میشه

غصه نخوریا .....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

عزیزم اگه میتونید رنگش کنید  و  یه تمیز کاری درست حسابی کن  

انشالله بعد از یه مدت یه جا بهتریو میگیرین

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

ارامش و استقلال خيلي خيلي بالاتر از خونه شيك مادرشوهرته

بخدا خونه ماهم نزديك مادرشوهرمه بزرگ و نوسازم هست

ولي من حاضرم خونه ام كوچيك باشه نوساز نباشه عوضش اينا نزديكم نباشن با اينكه زيادم بد نيستن اينا 

نخریدی که، اجاره‌اس دیگه، بعد چند مدت بهترشو میگیری. درعوض آرامش داری، یعنی نمی ارزه؟؟؟

دندون رو جیگر بزار، دایما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

خب عزیزم شروع کن به تمیز کردن 

من خودم جرمگیر و دامستوس از دستم نمی افته، یبار هم دیدم یکی دیوار حمام و دستشویی رو با برچسب کابینت پوشونده بود ، نوشته بود چون هزینه تعویض کاشی و سرامیک رو نداشته اینکار رو کرده بود

البته من خودم کسل میشم شروع میکنم به نظافت اینطوری وقتم پر میشه خونه هم تمیزتر میشه