2777
2789

عالیه عزیزم

من یکساله اتاقامو موکت زدم

پالاز 

خیلی خوبه

راحتم جارو میشه

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه تیکه دارم هرچی آشغال میره تو پرزاش 

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

من سه ساله پالازدارم هفته ای یه بارجاروبرقی می زنم موروش معلوم نیست ونرمه فقط برای من یه تکه ایش خیس شدسهدروزبخاری برقی کنارش گذاشتم خشک شدحالااگه راه دیگه ای داشت خشکدشدنش من نمی دونم

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
من سه ساله پالازدارم هفته ای یه بارجاروبرقی می زنم موروش معلوم نیست ونرمه فقط برای من یه تکه ایش خیس ...

شاید با سشوار میشد. مثلا با حوله ی خشک اول آبش گرفته بشه بعد با سشوار.

ممنونم گلم.

شاید با سشوار میشد. مثلا با حوله ی خشک اول آبش گرفته بشه بعد با سشوار. ممنونم گلم.

نه ازشلنگ اب نشت کرده بودسشوارهم گرفتم زیرش هم خشک کردم بعددوتاوسیله گذاشتم تاازسطح زمین بلندترشدوبعدبخاری روشن کردم امانکته ی مثبتش این بودکه بعدخشک شدن اصلابونمی داد

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم