2777
2789

دوستای گلم بنظرتون کدوم رشته بهتره حسابداری یا مدیریت بازرگانی؟ بازار کارش و همه چیزش. و اینک ثبت نام پیام نور کی شروع میشه؟ 

برا حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا سوال و مقایسه نداره ،۱۰۰ درصد حسابداری

میدونین میشه تغییر داد رشته قبولی تو پیام نور رو یا ن. مدیریت قبول شدن حالا میگن برم حسابداری البته از حساب کتاب هم خوشش نمیاد😬😁

من مثل دوستان بنظرم حسابداری بهتره ولی مدیریت انعطاف بیشتری داره مثلا با اینکه مدیریت خوندم اما دارم کار حسابداری انجام میدم ولی درکل حسابداری بهتره چون آموزش و پرورش جذب میکنه پس حسابداری تو اولویت قرار بده

تو تاپیکی که استارتر ناراحته، نخندیم🙏

من مدیریت بانکداری خوندم الان شش ساله حسابدارم 

شک نکن حسابداری 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
میدونین میشه تغییر داد رشته قبولی تو پیام نور رو یا ن. مدیریت قبول شدن حالا میگن برم حسابداری البته ...

فکر کنم میشه، من خواهرم رشته اش مهندسی کامپیوتر بود یک ترم هم خوند بعد کرد حسابداری، واقعا هم بازار کارش بهتر، البته اون از رشته بالاتر اوند پایین تر، حالا نمیدونم از مدیریت به حسابداری میشه یا نه 

فکر کنم میشه، من خواهرم رشته اش مهندسی کامپیوتر بود یک ترم هم خوند بعد کرد حسابداری، واقعا هم بازار ...

حالا کارنامه سبز بیاد انشاالله ک حسابداری رو مجاز باشه تغییر بده. ممنون برا نظرات همگی❤️

من لیسانس حسابداری دارم اصلا هم راضی نیستم از رشته ام کار هم برام پیدا نشد(منظورم یه شغل به درد بخور)

اگه برگردم عقب اصلا حسابداری را انتخاب نمیکنم هیییییچ آینده ای نداره تو ایران.فارغ التحصیل زیاد داره این رشته

من مثل دوستان بنظرم حسابداری بهتره ولی مدیریت انعطاف بیشتری داره مثلا با اینکه مدیریت خوندم اما دارم ...

سلام من دومدرک کارشناسی دارم و یک ارشد مدیریت

جایی که شما هستید نیرو نمیگیره؟ تهرانم، خسته شدم دیگه از نیافتن کار

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس