2777
2789
عنوان

واکسن یسالگی

117 بازدید | 21 پست

مامانا امروز واکسن یسالگی پسرم زدم از بهداشت گفتن قطره استامینوفن نده بهش این واکسن تب نمیاره ایا درسته شما قطره دادین به بچه هاتون یا نه؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

منم قبل واكسن دادم ديگه ندادم 

تب نكرد اصلا 

اگرم تب داشته باشه دو هفته بعد نشون ميده 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم نیست دادم یا نه.ولی یادمه گفتن اگه علائمی داشته باشه یه هفته ده روز دیگه شروع میشه

ممنون اگه ده روز بعد واکسن تب میکنه؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
سلام عزیزم.بله درست گفتن.منم ماه پیش پسرمو بردم واکسن یکسالگی زد.هیچ مشکلی پیش نیومد نه درد داشت نه ...

ممنون عزیزم

به من اینطور گفتن.اما دخترم تب نکرد اصلا

خداروشکر