2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الآن خوبه پیرو تاپیک دیروز (پول نذریتونو بدید فقرا) بگیم پول جهیزیه تونو بدید فقرا

نه دیگه دراین حد 

دخترم زندگیمه  5سالشه دوباره باردارم دلم میخواد دخترم یه داداش داشته باشه 😍😍😍

بردارشوهرم یخچال، لباسشویی، ظرفشویی، سرویس چوب( تخت، مبل، نهار خوری ، کنسول )، مایکروفر، اجاق گاز، تلویزیون، لوسترها تماما، رو خودش خرید بقیه وسایل رو جاریم می گفت 120 میلیون خریدم که مادشوهرم نشست تمام وسایلش رو سرجمع دست بالا جلوی برادرشوهرم حساب کرد 30 تومن هم نشد.چه اصراریه خب زیاد بگی.ما که ازت نپرسیدیم .یا تیکه ننداختیم بهت.

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
چیا گرفتی میشه بگی

لوازم برقی بوش 

دو تا فرش دوازده متری و حاشیه هاش

مبل و میز ناهارخوری سلطنتی 

دو تا سرویس دم دستی 

دو تا سردیس پذیرایی

پرده

همین خرده ریزهای خونه و پلاستیک 

میز اتو 

سشوار چرخشی

خوش خواب 

دو تا روتختی 

ده دوازه تا پتو ...

چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه
واقعا واسم سواله مال من سال ۹۳شد ۶۰میلیون خیلی چیزارم هنوزاستفاده نکردم لازم نشده

حالا بعد از 4سال چی شده بفکر قیمت جهزیه افتادی؟

بعضی ها الکی دوبله سوبله میگن که پز بدن ، باور نکن

ولی خب بعضی ها هم که وضع باباشون خوبه همچی رو مارک و گرون برمیدارن،مبل 40میلیونی ،فرش 18میلیونی   اگه بخوای خرج کنی جنس گرون فراوووونه

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.

من سال 94 خرید کردم.30 تومن  شد. برقیام ک ال جی بود. چرخ گوشت پاناسونیک مولینکس پلو پز ماکروویو. گوشت کوب برقی. چایی ساز.چرخ خیاطی و ظرف و ظروف هر چی ک فکرشو کنی. سرویس خواب و مبل و ویترین هم خودم خریدم داماد فقط تلویزیون خرید. چون اون زمان لباسشویی 1800 بود ساید بای ساید 6 تومن بود

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بردارشوهرم یخچال، لباسشویی، ظرفشویی، سرویس چوب( تخت، مبل، نهار خوری ، کنسول )، مایکروفر، اجاق گاز، ت ...

میخوان پز بدن

کمبود شخصیت دارن

من سال 94 خرید کردم.30 تومن  شد. برقیام ک ال جی بود. چرخ گوشت پاناسونیک مولینکس پلو پز ماکروویو ...

خوشبحال داماد 

همچی رو شما خریدین

ولی ما فقط لوازم برقی کوچک آشپزخونه و ظرف و ظروف رو دختر میخره ، بقیه وسایل بزرگ رو داماد میخره