2777
2789

؟

خدایا همه نی نی ها رو صحیح و سالم به آغوش مامانهاشون بفرست.آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به نظرم صفر اصن نخر من یه بسته خریدم همش نم میداد بعدم به درد نمیخوره،از یک بخر.بچت چند کیلوعه؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

سایز،صفر نخر به نظر من،سایز ۱بخر که از ۲تا ۵کیلوعه،،،،سایز ۱ به نظرم ۳بسته بگیری کافیه،چون بچه زود بزرگ میشه،،،۲رو نمیدونم

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝

بستگی به وزن بچه داره من برا دخترم تا دو ماهگی ۱ استفاده کردم بعد تا ۳ ماهگی هم دو حدودا هم هفتهای ی بسته ۴۴ تایی مای بیبی استفاده میشد

میشه برای خاله شدنم یه صلوات بفرستین

صفر که هیچی چون برا بچه های نارسه زیر 2/5کیلو.

یک برا پسر من تا 40روز دو هم خیلی کم سه مای بی بی الان که شش ماهشه میبندم 4مولفیکس مونده به مارک پوشک

یک نقطه بیش فرق رحیم و رجیم نیست از نقطه ای بترس که شیطانی ات کند.

به نظرم اول یه مارک سایز نوزادی یه بسته 40 تایی بخر ببین به پاش میسازه یا نه ‌

اگر زیاد بخری و بهش نساخت چی؟ 

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
هزیزم به نظرم صفر اصن نخر من یه بسته خریدم همش نم میداد بعدم به درد نمیخوره،از یک بخر.بچت چند کیلوعه ...

هنوز بدنیا نیومده.یعنی برای بیمارستان 1 ببرم؟ دکتر گفته احتمال زیاد 4کیلو بشه، درشته

خدایا همه نی نی ها رو صحیح و سالم به آغوش مامانهاشون بفرست.آمین
هنوز بدنیا نیومده.یعنی برای بیمارستان 1 ببرم؟ دکتر گفته احتمال زیاد 4کیلو بشه، درشته

من بچم ۳ کبلو بود از همون اول ۱ استفاده کردم یکم بزرگ یود براش ولی بهتره

من کلا زود سایز پوشک رو بالا میبرم بچه اذیت نشه

میشه برای خاله شدنم یه صلوات بفرستین