2777
2789

کیا مشکل دفع داشتن؟هم جیش هم پی پی؟

27روزه زایمان کردم طبیعی.

جیش روزی یک بار ب زور.با اینکه مایعات زیاد مصرف میکنم.و پی پی هم هفته ای یک بار.

درد امونم رو بریده. هنو دکتر نرفتم.

تا حالا یوبس نشده بودم بعد زایمان اینجوری شدم.

خاکشیر و ناشتا میخورم آلو هم تو غذا زیاد استفاده میکنم سوپ هم میخورم.روغن زیتونم تو غذا میخورم.

شما اینطوری شدید یا فقط من این بلا سرم اومده😢

چیکار کردید خوب شدید؟

ی سوال دیگه 😊 بعد زایمان طبیعی واژن شماهم صدا میده.

این بلا هم سرم اومده. 

چیکار کنم آخه. خیلی بده.

برای یبوست خاکشیر رو باید جوشوندشو بخوریا... با اب سرد بخوری تاثیر عکس داره

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جیشت مشکل نداره. فک کنم چون بدنت داره شیر تولید میکنه و هم خونریزی پس اب بدنت کم شده

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
طبیعی عوارضش ریشتر از سزارینه من سزارین بودم الان فقط گردن درد دارم

ربطی نداره بدن تا بدن فرق  میکنه. منم یبوست شدم. موقع دفع به شدددددت از درون درد داشتم. 

بعدش خوب شدم

ربطی نداره بدن تا بدن فرق  میکنه. منم یبوست شدم. موقع دفع به شدددددت از درون درد داشتم.  ...

سزارین بودما

کمپوت گلابی وخودگلابی وبرگه زردآلوبخوربرایبوستت،منم طبیعی بودم ازواژنم صدامیومد😶😶😶مثل باددادن،ببخشید البته ،منم یبوست شدیدداشتم دردناکم بود ،ولی خوب میشی ،سزارینی خانم بادواژن دارن ،نگران نباش ،بالاخره زایمان چه طبیعی چه سزارین یه عوارضی هم داره که برطرف میشه عزیزم  

[QUOTE=69130350]یادم نیست چقدر طول کشید،ولی خوبه خودازبین می‌ره ،جایی بودم صدامیومدازم خییییلی خجالت می‌کشیدم ،بقیه ...[/QUO

ببخشید

بخیه زایمان طبیعی چقد طول میکشه تا جذب شه. مال من 27 روزست هنوز جذب نشده