2777
2789

پسرم ۵ سالشه یه سال دندون درد داشت طفلکی الهی من براش بمیرم قبل از عید دندونش عفونت کرد باد کرد تا چشمش قرمز و باد کرده بود دکتر ۷ تا پنی سیلین نوشت با گریه و وعده وعید همشو بردیم زدن حیوونکی سوراخ سوراخ شد اما باد صورتش خوابید ولی تا این موقع هنوز عفونتش خوب نشده دکتر عکس انداخت گفت این دندونش دیر میفته ۴ میلیون بدین ۴ تا دندونشو عصب کشی کنیم یه میلیونم آمپول بیهوشی....اما نتونستیم،امروزم یه دکتر گفت پس فردا ساعت ۱۲ بیار چرکشو تخلیه کنم،تا حالا کسی این کارو کرده؟درد هم داره؟

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی

دختر منم 4 سال و نیمشه.همه دندوناش داغونن.منم خیلی خیلی جوش دندوناشو خوردم.دوتاشو بردم متخصص اطفال عرض 5 دقیقه عصب کشی و روکش کرد الانم لثه اطراف دندون نیش بالا عفونت کرده و جوش چرکی زده.باید کشید

هرکه در عشق سر از قله برآرد هنر است همه تا دامنه‌ی کوه تحمل دارند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم 4 سال و نیمشه.همه دندوناش داغونن.منم خیلی خیلی جوش دندوناشو خوردم.دوتاشو بردم متخصص اطفال ع ...

آخه با عفونت دردش شدید میشه باید عفونتش بره بعد بکشه اما چطوری؟

راستی عصب کشی رو بیهوش کرد؟

نمكو با دست بزن به لثش هر8ساعت اموكسي سيلين

تا حالا سه چهار تا آموکسی سیلین و مترونیدازول و ایپوپروفین تموم کردیم😢😢😢

نه اصلا آب خنک  نخوره گیاه پنیرک و بجوشونید بعد ازش رو ده الی بیست دقیقه تو دهنش نگه داره پوست ...

پوست انار گذاشتیم تاثیری نکرد

گیاه پنیرک رو عطاری میفروشه تا حالا استفاده کردین؟

چقدر گرون پسرمنم پنج سالشه دو روز پیش دوتا دندونشو عصبکشی کردیم با روکش ششصد شد. 

فقط تو روخدا سرخود اصلا بهش چرک خشک کن نده. همون روز که پسرم دندونپزشکی بود یه پسر ده ساله اومد معاینه اش کرد گوشه لثه اش ورن کرده  بود و سفت شده بود گفت بخاطر خوددرمانیه پدرش گفت اره این انتی بیوتیک زیاد خورده خودمون دادیم. عکس ازش گرفت گفت توده شده. قتی رفت دکتر گفت توده شده باید بره جراحی نصف فکشو برمیدارن تازه اگه بدخیم نشه وتبدیل به سرطان نشه.  کلی هم  ناراحت بود بابت این قضیه

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
تا حالا سه چهار تا آموکسی سیلین و مترونیدازول و ایپوپروفین تموم کردیم😢😢😢

عزيزم دقيقا 20تابايد بخوره هر8ساعت

هر2ساعتم دهنشو باچايي سبز بشور

أنا لبنانية وافتخر

عزیزم لثه پسرمنم ابسه کرده بود رویه دندون نیشش دیگه دکتر اموکسیسیلین براش نوشت بعداز اتمام اون گفت باید اون دندو روبکشیم وگرنه عفونتش بع ریشه دندونایه دیگش میرسه دیگه بعداز مشاوره با متخصص ارتودنسی کشیدیمش پسرم شش سالشه

دکتر گفت عفونتش بخاطر پوسیدگی دندونشه حتما باید دندونش یا کشیده بشه یا پر یشه و چون دندونش لق شده بود گفت ارزش پر کردن رو نداره دو تا دندون دیگش رو عصب کشی کرد یکیش رو هم روکشنزدیک یه ملیون خرجش شد