2777
2789
عنوان

مشکوک به خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 67 پست
معلومه داره میپیچونه تو رو.گوشیشو بهت میده  یا نه

اصلا اجازه نمیده دست به گوشیش بزنم

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!

میگه من مزاحم زیاد دارم و این جور حرفا
میگفت من خیلی وقته دارم با این چت میکنم ببینم یارو از طرف کی داره دشمنی میکنه

بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا کیه که دشمن داشته باشه

خب موقعیتش تو ادارشون موقعیت بالاییه ولی به نظر منم خیلی مشکوکه
آخه به شوهرم نمیاد اهل این کاراباشه

میگه من مزاحم زیاد دارم و این جور حرفا میگفت من خیلی وقته دارم با این چت میکنم ببینم یارو از طرف کی ...

چقدساده ای تو چند سالته

هرچیزی کمش دارو است .متوسطش غذا است .وزیادش سم است .حتی محبت کردن  
خب موقعیتش تو ادارشون موقعیت بالاییه ولی به نظر منم خیلی مشکوکه آخه به شوهرم نمیاد اهل این کاراباشه

عزیزم به خیلا نمیاد که این کارا باشن اما هستن متاسفانه

هرچیزی کمش دارو است .متوسطش غذا است .وزیادش سم است .حتی محبت کردن  

شب تا صبح ,صبح تا شب فکرمو درگیر کرده خیلی حالم بده
آخه چه مرگشونه این مردا هیچی هم براش کم نزاشتم

خیلی سخته طلاق گرفتن تو اوج عشق و دوست داشتن

باید حتما با خودش حرف بزنی و رک بهش بگی که نمی تونی اینجوری باهاش ازدواج کنی

اگه دشمنه چرا جلو شما باهاش حرف نمیزنه؟

چرا گوشی رو به شما نمیده؟

صداقت مهمترین رکن زندگیه 

کامنتاتونو خوندم تا اطمینان نکردی و قانع نشدی ادامه نده گلم 

مزاحمم باشه دلیل نمیشه بشینه چند ساعت حرف بزنن 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

سلام ninja123 عزیز.. کامنتاتو خوندم منم دقیقا در موقعیت تو هستم با این تفاوت که دو ساله از ازدواجم گذشته و کار از کار گذشته. بیشتر شبها با گریه میخوابم. شوهر منم همه چیز رو انکار میکنه. کاش میشد ب عقب برگشت. حتما پیش یک مشاور برو. 

من جات نیستم ولی اگر برای من پیش بیاد عروسیم عقب می ندازم و پیگیر میشم...حتی تلفنی صحبت کردن هم قابل قبول نیست 

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
اولین بار 2سال پیشتازه عقد کرده بودیم عکسارو تو گوشیش دیدم دومین بار اسکرین شات یه چتش تو ت ل گرام ق ...

وقتی با این شماره تماس گرفتی عکس العمل اون خانم چی بود؟

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
وقتی با این شماره تماس گرفتی عکس العمل اون خانم چی بود؟

خودشو زد به اون راه که شوهرمو نمیشناسه.ولی من فکر  میکنم شوهرم باهاش در ارتباطه حتی پیششم رفته وگرنه دختره چطور عکس نیمه لختشو میفرسته.بعد حرف زدنم  به دختره دیدم که همون شمارهه تند تند به شوهرم زنگ میزد آخه شوهرم خواب بود.