2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه 4-5 ساله دارن

100 بازدید | 9 پست

روزی چندبار اتاق بچه هاتونو جمع میکنید؟

بچه هاتون تو اتاق خودشون بازی میکنن یا وسط خونه؟ خودشون اسباب بازی هاشونو میذارن تو کمد سرجاش یا فقط میذارن تو اتاقشون؟ 

هرروز اتاقشونو گردگیری و جارو میکنید؟ یا فقط جمع و جور و مرتب؟ 

یه پسر 5 ساله دارم که وسط خونه بازی میکنه

بعد بهش میگم جمع کن میبره میذاره وسط اتاقش 

من باید هردیقه برم کمد اسباب بازی هاشو بچینم

بعد خودش انقدددد وسواسه که اگر نچینم مخمو میخوره بیا اتاقمو مرتب کن بیا مرتب کن 

بعضی وقتا هم خودش مرتب میکنه هاا و چه مرررتبی هم میکنه عااالی

ولی درکل هنوز اتاق مرتب کردنش با منه

تو اتاق بازی میکنن ولی انگار زلزله اومدهتو اتاقشون همه چی تو همه ... روزی ده بارم مرتب کنم هیچ فایده ای نداره .. دیگه توانی برام نمونده 😥😥

من ماهی ام اما به سرم شور نهنگ است  این برکه بیحوصله اندازه من نیست....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به اون صورت جمع نميكنه گاهي اتاقش بازي ميكنه گاهي پزيرايي گاهي هم از آشپزخونه وسايل ميبره تو اتاقش بازي ميكنه

هر روز يبار مرتب ميكنم 

تقريبا هم هر روز يا يروز درميان هم جارو ميكشم

پس خدارو شکر فقط من خسته نمیشم

همتون در حال حسته شدینید😂😂

خیالم راحت شد

روزی صددددبار جمع میکنم

از همه جا هم اسباب بازی پیدا میکنم

دیروز زیر تختمو دستمال میکشیدم تانک پیدا کردم😕

دختر منم وسط سالن بازی میکنه و بیشتر هم با وسایل خونه بازی میکنه اهل جمع کردنم نیس به زور من و باباش بعضی وقتااسباب بازیهاشو میبره میریزه وسط اتاق همین این مرتب کردنشه.

از اون بدتر کمد لباسشه که شتر بابارش گم میشه هرچی هم جمع کنم باز به هم میریزه چون روزی صدتا لباس عوض میکنه😥😥😥😥

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)
پس خدارو شکر فقط من خسته نمیشم همتون در حال حسته شدینید😂😂 خیالم راحت شد روزی صددددبار جمع میکنم ...

زیر مبلای من همیشه چند تا توپ پیدا میشه.

خدا حفظشون کنه به ماهم صبر بده

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)