2777
2789

واسه سینه من میزدم البته من رفتم کلینیک دستگاه ادونیس یه نوع بادکش هست ولی با حریان برق خوب بود واسم حالا نمدونم تاثیرش از روعن بود یا دستگاه.البته روعن اصل بودا بو گندی میداد خخخ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای سوال من هم هست استاتر خیلی ازش تعریف میکنند حتی یه کانال هست میفرسته در منزل بعد از یک روز پولشو براش واریز میکنی از بس که به کارشون مطمعنن

ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمی‌توانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداری‌ست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را می‌گیری و بالا می‌کشی، بخاطر تمام داشته‌هایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من می‌بخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن می‌کنی و راه را به من نشان می‌دهی، بخاطر اینکه خانواده‌ام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر می‌کنم
واسه سینه من میزدم البته من رفتم کلینیک دستگاه ادونیس یه نوع بادکش هست ولی با حریان برق خوب بود واسم ...

برای بزرگ کردن یا سفت کردن؟ 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
تاثیرش مال دستگاه بود نه روعن.

حالا موندگار بود یا بعد از نرفتن تو کلینیک تاثیرش هم رفت؟

کلینیک چی بود گلم؟ منظورم کلینیک فیزیوتراپی و ایناس یا نه؟ بگردم بینم تو شهر ماهم هست یا نه 

چون واقعآ از کوچیک بودنشون خسته شدم و از عمل پروتز هم میترسم

حالا موندگار بود یا بعد از نرفتن تو کلینیک تاثیرش هم رفت؟ کلینیک چی بود گلم؟ منظورم کلینیک فیزیوترا ...

بستگی به بدنت و جوابدعی داره رو من خوب بود البته من خودم سه ماه یه بار میرم که بر نگرده 😉ادونیس کلینیک زیبایی