2777
2789

امکان بارداری وقتی پرده بکارت داری و رابطه مقعدی داشته چقدره؟ میتونم رابطه مقعدی منجر به بارداری نمیشه 

امااگر اسپرم اطراف مقعد تخلیه شده باشه چی؟ 

تا برسه به واژن امکان بارداری هست؟ 

نمیدونم به واژن رسیده یا نه شک دارم 

یه قرص پیشگیری میخوردید خب

وقتی انقدر نگرانید

ضمنا اون مدل رابطه 

بی نهایت برای سلامتی تون ضرر داره 

دیگه هر طور صلاح میدونید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بکارت ربطی به حاملگی نداره

چه بسا خیلیا با ۳ تا بچه هنوز دخترن😐😐😐

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
عزيزم چه زشتي اي داره؟ اين يه چيز طبيعي هستش و ايشون هم نگرانن فك نميكنم زشت باشه!!!!!

درسته خیلی نگرانم چون بعد 4 یا 5روز یهویی شک به دلم افتاد و دیگه راهی واسه قرص اورژانسی نبود

حس میکنم هی به خودم تلقین کردم همش حس دل درد دارم و تکرر ادرار

اوه اگرم باردار باشي كو تا تكرر ادرار😁ولي با بكارت ميشه باردار شد،اون طور نيست كه يه پرده كامل جلو راه رو گرفته باشه،پس خون پريود از كجا رد ميشه؟😎

من آزی هستم✋🏻😁