2777
2789

سلام دوستان. من تازه وارد ماه چهارم بارداری شدم. آمپول دور نافمو که میزنم، میترسم یه موقع به جنینم بخوره. دست خودم نیست میترسم. امروز هم که زدم، از جاش خون اومد بیشتر از روزای دیگه. اصلا نوک سوزنش خیلی بدطوره فرو نمیره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ،من خودم باردارم و سالهاست انسولین میزنم ،بهتره اگر میتونی جای دیگه بزنی ،مثلاً انسولین رو میشه به بازو و یا رون زد ،اگر سوزنش کوتاه باشه جای نگرانی نداره ولی بهتره اینجور مسائل رو از دکترت بپرسی که خیالت راحت باشه و دچار استرس نشی 

عاشقتم خدایا

😂😂😂😂😂😂عزیزم شوهرتم مثله شوهره منه هی میگه نخوره بهش ولی میدونی چندلایه وچندسانت فاصله هست سوزنش کلا یه سانته دیگه

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم 
سلام عزیزم ،من خودم باردارم و سالهاست انسولین میزنم ،بهتره اگر میتونی جای دیگه بزنی ،مثلاً انسولین ر ...

آره عزیزم مخصوص زیر جلدیه. همش میگن دور ناف بزن. چشم پیش دکترم رفتم ازش میپرسم

😂😂😂😂😂😂عزیزم شوهرتم مثله شوهره منه هی میگه نخوره بهش ولی میدونی چندلایه وچندسانت فاصله هست سوزن ...

آره گلم همه زیرجلدیا سوزنشون یک سانته و کوچیکن. امان از دست این شوهرا فقط آدمو میترسونن

آره عزیزم مخصوص زیر جلدیه. همش میگن دور ناف بزن. چشم پیش دکترم رفتم ازش میپرسم

نهایتش طول سوزن هشت میل هست و پوست بدن چند سانت زیرش چربی هست ،من که انسولین میزنم دکترم میگه بهترین قسمت برای جذب دور ناف هست ولی آقایون تا این حرف رو از زبون دکتر نشنوند خیالشون راحت نمیشه 😉

عاشقتم خدایا
نهایتش طول سوزن هشت میل هست هستو پوست بدن چند سانت زیرش چربی هست ،من که انسولین میزنم دکترم میگه بهت ...

آره واقعا.

فکر میکنم دکتر هم به من گفته دور ناف به این علت که به رحم نزدیکه.

😂😂😂😂😂😂عزیزم شوهرتم مثله شوهره منه هی میگه نخوره بهش ولی میدونی چندلایه وچندسانت فاصله هست سوزن ...

خیالم راحت شد گلم. شما هم همین انوکساپارین رو میزنی؟ دیدی چقدر سوزنش بده نوکش و سخت فرو میره و گاهی اوقاتم از جاش خون میزنه بیرون

خیالم راحت شد گلم. شما هم همین انوکساپارین رو میزنی؟ دیدی چقدر سوزنش بده نوکش و سخت فرو میره و گاهی ...

بعضی مارکاش اونجوریه بعضیاشم انقدسوزنش نازکه اصلا نمیفهمی همش ازیه مارک استفاده نکن ازداروخونه های مختلف بگیرتا یه خوبشوپیداکنی

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم 
خیالم راحت شد گلم. شما هم همین انوکساپارین رو میزنی؟ دیدی چقدر سوزنش بده نوکش و سخت فرو میره و گاهی ...

عزیزم این آمپول خیلی درد داره به منم دکتر گفته باید تو بارداری بزنی شما الان نی نیت دنیا اومده😍 کبود میشه جاش؟ خیلی میترسم