2777
2789
عنوان

یه سوال خیلی مهم .. لطفا کمکم کنید

545 بازدید | 27 پست

سلام دوستان گلم

من تازه از طریق ivf انتقال جنین داشتم جنینام هم عالی بودن چون قبلش زیاد گرمی میخوردم شکمم خیلی گرم شده بود منم سه روز بعد انتقال روی شکمم یخ گذاشتم خیلی کار احمقانه ای کردم الان خیلی میترسم به نظرتون با این کاری که کردم جواب میگیرم؟

ممنون میشم راهنمایی کنین یا اگه کسی تجربه ای داره در اختیارم بزاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید استارتر جان، کجا آی وی اف انجام دادین و مشکلتون چی بوده، الان روز چندم هستین؟ 

سلام عزیزم من شیراز پیش دکتر رستمی انتقال دادم خدا رو شکر باردار شدم الان هفته هفتم هستم

راضی بودین از مراحل درمان؟ آخه من قراره یه یکی، دوماه آینده وارد سیکل بشم برا تعیین جنسیت پیش ایشون

اره من راضی بودم ازشون گرون میگیرن ولی کارشون خوبه ولی من تعیین جنسیت نداشتم من هزینه هام با تخمک کشی و انتقال و دارو و سونو تقریبا دوازده تا شد البته من انتقال دومم مثبت شدم

راضی بودین از مراحل درمان؟ آخه من قراره یه یکی، دوماه آینده وارد سیکل بشم برا تعیین جنسیت پیش ایشون

انشالا که شما هم جواب میگیرین به نظرم قبلش بدنتو اماده کن

مثلا چه کارایی انجام بدم، اگه راهنمایی کنید یه دنیا ممنونتون میشم خانومی

من قبل انتقالم بادکش کردم پیاده روی رفتم رفتم پیش دکتر طب سنتی طبعم رو مشخص کردم هر روز سیاهدونه و عسل و ژل رویال میخوردم سردی رو کم کردم و بیشتر گرمی خوردم بعد انتقالم هم تا سه روز استراحت بودم بعد کارای خونم رو میکردم تا سه روز شیر سویا و کمپوت اناناس خوردم و تا سیزده روز نشاسته گندم رو اب سرد و چای ارامشمم حفظ کردم تا شکرخدا مثبت شد و الان دوقلو باردارم

من قبل انتقالم بادکش کردم پیاده روی رفتم رفتم پیش دکتر طب سنتی طبعم رو مشخص کردم هر روز سیاهدونه و ع ...

وااای چه عالی، آن شاالله خدا حفظ کنه دوقلوها تونو و به سلامتی بغلشون بگیرید، منم الان 8 ماهی میشه هر روز پیاده روی دارم و گرمی هم کم وبیش رعایت میکنم، چه دکتری تو شیراز برای طب سنتی رفتین؟