2777
2789

سلام..پسرم ۱۱ماهشه من فقط سوپ درست میکنم براش دیگه زده شده از سوپ...شوربا دوس نداره..لطفا از غذاهای خوشمزه که میشه برای بچه درست کرد به من یاد بدید ممنون

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوره سیب زمینی و کره گوشت چرخ کرده و قارچ با نون یا برنج سوپ شیر 

گوشت چرخ کرده وقارچ چجوری درست کنم

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟..

حلیم.عدسی.انواع سوپ....انواع پوره...حلوا...گوشت تو شیشه...سیب زمینی سرخ شده.املت..

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
شیربادومم که یه مشت بادوم رومی خیسونی بعدش می ریزی تومخلوط کن بایه استکان آب شبیه شیر میشه وخیلی مقو ...

ینی بخیسونم اول بعد چن ساعت بریزم مخلوط کن با اب؟

حلوای شیر پسرم دوست داره

چجوری درست کنم عزیزم؟

حلیم براش درست کن

ممنون عزیزم

حلیم.عدسی.انواع سوپ....انواع پوره...حلوا...گوشت تو شیشه...سیب زمینی سرخ شده.املت..

ممنون از راهنماییت