2777
2789
عنوان

بیمارستان های مشهد

150 بازدید | 12 پست

سلام مامانجونا

من 18 هفته هستم

قصدم بیشتر اینه بیمارستان بنت الهدی برم هم پرسنلش عالی بودن هم خدماتش خوب بود سال 92 رفتم.بیمه هستم و فیلم و ساک رو هم میخوام داشته باشم

بین سه بیمارستان مهر و بنت الهدی و رضوی شک دارم شما کدوم رو پیشنهاد میدین؟خودم دفعه اول بنت الهدی رفتم و صددرصد راضی بودم

تعداد رای : 11
نظرسنجی
بنت الهدی
4
36%
مهر
2
18%
رضوی
4
36%
غیره
1
9%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا توی مشهد بین رضوی و بیمارستان دیگه ای شک داری؟ 😑😑😑😑😑😑

رضوی فقط اسم داره.

بنظر من مهر

خودم مهر بودم

بهترین زایشگاه رو داره

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk

رضوی اصلا برلی زایمان خوب نیس برا عملای دیگ سرآمد شده. ماچتد نفر از نزدیکامون پرسنل رضوی هستن. بنت الهدی برا زایمان یکه او مشهد

تا مادرم بـ ڪام من از تربتــ تو ریختــ دیوانه ے تـو بودم و دیوانـه تـر شدم❤
فقط یسوال شما از هزینه های طبیعی و سزارین بنت الهدی با بیمه و ازاد چیزی میدونین؟؟

طبیعی فکر میکنم 3 بود که با ساک و فیلم و نوار قلب و ... میشد 3700 که البته بیمه تکمیلی سه تومنش رو میده سزارین رو یادم نیست فکر کنم 3500بود

خانمامنوراهنمایی کنید...پذیرش بیمارستان خوش اخلاقن یاگیرمیدن اخه من باای وی اف باردارشدم ودیسک کمردارم بچه تاهفته۳۵بریچ بوده ولی تازه چرخیده دکترم نوشته سزارین بنظرتون دوباره سونومیکنن قبل عمل؟دکترم میگف گیربنت الهدی کمتره راسته؟

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣
خانمامنوراهنمایی کنید...پذیرش بیمارستان خوش اخلاقن یاگیرمیدن اخه من باای وی اف باردارشدم ودیسک کمردا ...

ان شالله بسلامتی زایمان کنی

من با تمام وجود جیع میزدم اما اینقدر خواهرانه و مادرانه کمک میکردن که چی

من یک درصدهم گیر ندیدم اما بودن کسایی ک گفتن ناراصی بودن اما خداییش عالی بودن پرسنلش