2777
2789
عنوان

کیا امروز موعدشونه ولی خبری از پری نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 106 پست
بچه ها من بیست و نهم موعدمه  به نظرتون فردا بی بی چک بذارم احتمال داره درست نشون بده ؟؟؟؟

سیکلات چن روزه س؟

آره فردا بذار بیا بما هم بگو منم اگ امروز خبری نشه میذارم فردا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی کانال و درست کردم میای؟لینکشو پاک کردم گفتم اینجوری اعصابمون راحت تره ،کمتر فکر کنیم بهش

وقتی خدا سین میکنه و جواب نمیده, یعنی داره کارت رو انجام میده, صبر کن... 😊😍
بچه ها منم دیروز بعد ازظهر پری شدم...

با هم شدیم.منم دیروز بعد از ظهر شروع شد.

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....
راستی کانال و درست کردم میای؟لینکشو پاک کردم گفتم اینجوری اعصابمون راحت تره ،کمتر فکر کنیم بهش

من ت لگ رام ندارم عزیزم

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....
برای چی الان باید چرت باشه؟؟  نه میشه بهم توضیح بدی؟؟؟؟؟؟

به جای این تاپیکای مسخره بهتره تاپیکایی گذاشته بشه که دغدغه های مردم حل شه نه اینکه هرکی بیاد زرتوپرت تاپیک بزنه البته قصداهانت به هیچکس نداشتم

به جای این تاپیکای مسخره بهتره تاپیکایی گذاشته بشه که دغدغه های مردم حل شه نه اینکه هرکی بیاد زرتوپر ...

از یه جهت شما درست میگی ولی همین موضوع هم دغدغه ی خیلیاست...تو همین تاپیکا ممکنه کسی راهنمایی یا حرف مفیدی بزنه به درد همه بخوره....یه تاپیک بارداری هست که با کمک هم اکثرشون باردار شدن پس چرت نیست   

وقتی خدا سین میکنه و جواب نمیده, یعنی داره کارت رو انجام میده, صبر کن... 😊😍
به جای این تاپیکای مسخره بهتره تاپیکایی گذاشته بشه که دغدغه های مردم حل شه نه اینکه هرکی بیاد زرتوپر ...

خیلی ممنون