2777
2789
عنوان

زندایی نفهم😏😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 2569 بازدید | 111 پست
خییییلی ناراحت شدم پسرم یکم سبزه اس ولی سیاه نیست بعدشم پسرم تازه ۴ ماهشه  الان عکسشو میزارم

یادت نره دفه بعد چیزی گفت بگی چراازخدا نمیپرسی ازمن میپرسی

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخخخخ حواسم نبود بدخوندم

عزیزم خودتو ناراحت نکن من ی زندایی دارم همش به من گیر میداد چقد تو لاغری هیچوقت نمیتونی بچه دار بشی اگه بشی هم مطمینم بچت سقط میشه.خدا خواست و من دوقلو باردار شدم بعد بارداری هر وقت منو میبینه میگه تو چقد چاقی خیلی چاق شدی من لاغر بودی بیشتر تیپتو دوس داشتم .حالا فکرشو میکنم تعادل روانی نداره نمیدونه چی میگه از اون به بعد هرچی میگه جوابشو میدم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

یکی از اقوام اوایل هی میگفت جودی جان بچه ت خیلی زشته خیلی زشته؛ منم فقط لبخند میزدم و جلوش میگفتم پسر خوشگلم ال پسر خوشگلم بل؛ بعد از یه مدت خودش گفت ولی جودی راست میگه ها بچه ش خوشگله؛ مردم خودأزاری دارن بیخیال

یه جوری زندگی کن،که خدا عاشقت بشه ...

عزیزم ماشالله پسرتم خیلی نازه .پسر شی برنجی که اصلا خوب نیست و ی جوری میشه😉

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

عکس بچگیای شوهر منو ببینی رنگ کاکائو  هستش😄😄

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
من یه سری برادرشوهرم دخترمو بغل کرد بعدبه شوخی برگشت گفت وای تو جقدزشتی...منم برگشتم گفتم اره...خب ک ...

😂😂😂دمت گرم

عشق باید ازته دل باشه وگرنه چشم هردفعه یکی بهترشو میبینه❤
یا خدا به این هلو میگه سیاه؟ فکر کنم بنده خدا کوررنگی داره خدا حفطش کنه پسرتو ماشاالله  چشم ...

فدای مهربونیت عزیزه دلم

عزیزم ماشالله پسرتم خیلی نازه .پسر شی برنجی که اصلا خوب نیست و ی جوری میشه😉

چون خودش شیربرنجه ‌اینومیگ

یکی از اقوام اوایل هی میگفت جودی جان بچه ت خیلی زشته خیلی زشته؛ منم فقط لبخند میزدم و جلوش میگفتم پس ...

خداشفاش بده😒😒😒😒