2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده؟

377 بازدید | 14 پست

کسی میتونه تعبیر خواب منو بگه؟

خواب دیدم تو یه عروسی ک نمیدونم عروسیه کی بود یه لباس بلند زرد رنگ پوشیده بودم و میرقصیدم.لباسو عروس خالم برام دوخته بود. از جنس کهنه بچه بود لباسه.بعد دیدم لباسه خیلی زشته یه لباس آبی نفتی رنگ برداشتم ک لباسمو عوض کنم.بعدشم خواب دیدم با شوهرم یه گاو سربریدیم پوستشو کندیم میخواستیم تیکه تیکه کنیم😨😨😨

من دیشب خواب دیدم از بین کتابام همیطور پول پیدا میکنم 

ینی ذوق مرگ بودمااااااا😂😂😂😂😋😋😋😋

به بعضیام باید گفت : خودمون عَن‌یم 💩، واسه کیا اینا چُس میکنن خودشونو؟!😏🤔😄      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجور خوابای قاراش میشو من تعبیر نمی کنم کابوسه بیشتر ...لباس زرد و رقص بده ...ولی باقیش خوب بود..عوض کردن لباس و لباس بهتر پوشیدن گوشت گاو ...اینا ب نظرم ..اوضاع بهتر می شه

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
من دیشب خواب دیدم از بین کتابام همیطور پول پیدا میکنم  ینی ذوق مرگ بودمااااااا😂😂😂😂😋😋😋😋

برام تعبیرررر کنین لدفا

به بعضیام باید گفت : خودمون عَن‌یم 💩، واسه کیا اینا چُس میکنن خودشونو؟!😏🤔😄      
اینجور خوابای قاراش میشو من تعبیر نمی کنم کابوسه بیشتر ...لباس زرد و رقص بده ...ولی باقیش خوب بود..ع ...

لباس دستم بود میخواستم برم عوض کنم ک شامو آوردن تعبیرش چیه؟ میشه بگی بهم؟

صدقه دادم ب مامان و شوهرمم گفتم صدقه بدن ولی بازم استرس دارم

نه استرس نداشته باش چون آخرش خواستی لباست رو عوض کنی  هر چی باشه برطرف میشه اگه میتونی یه چیزی قربونی کن مثل یه مرغ  گوشتش رو هم بده به یه خونواده نیاز مند خیلی بهتره 

لباس دستم بود میخواستم برم عوض کنم ک شامو آوردن تعبیرش چیه؟ میشه بگی بهم؟

من خودم کشتن گاو ذو برای کسی دیگه دیدم نمی دونم تو کتاب چی نوشته بود ولی موقعیتش عوض شد خیلی خوب و راضی بود...خیره به هر حال اون موقعیت بد رو تغییر می دید...غمت نباشه

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است