2777
2789
مادو تا گربه داشتیم  داداشم نگهشون میداشت  شبا میومد روم میخوابید  نصف شب از ترس س ...

اره ولی نترس گربه ها هرکی رو دوست دارن میرن پیشش بیشتر اازه اگه بزرگ باشن امکان نداره بهت حمله کنن .کوچیک هام فقط برای بازی و شیطونی می پرن رو ادم و چنگ میزنن اونم نه وقتی حواست نیست .😀اگه گربه خودت باش حتی اگه اذیتشم کنی بازم بهت حمله نمی کنه  مطمئن باش من دوتا داشتم که میگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو دستشویی گذاشتم در دستشویی و هم نیمه باز میذارم

چه کار خوبی منم بهش فک کردم ولی میگم شاید دستشویی خیس باشه یا اینکه چون کنجکاوه بره جای دیگه دستشویی 

چه کار خوبی منم بهش فک کردم ولی میگم شاید دستشویی خیس باشه یا اینکه چون کنجکاوه بره جای دیگه دستشویی ...

دستشویی و که میشورم، زیر ظرفش روزنامه میذارم میذارم دم در دستشویی،ببین به هر حال اوایلش ممکنه جای دیگه حسش کنه ولی کم کم یاد میگیره اما کلا غریضشون اینجوریه که خاکو ترجیح میدن

دستشویی و که میشورم، زیر ظرفش روزنامه میذارم میذارم دم در دستشویی،ببین به هر حال اوایلش ممکنه ج ...

میدونی ماهم حیاط داریم همه راهرو وردی ولی چون DSh  و شیطون تو حیاط نگرانم که بره و 

میدونی ماهم حیاط داریم همه راهرو وردی ولی چون DSh  و شیطون تو حیاط نگرانم که بره و

تو حیاط نذار اگه میخوای تو خونه نگهش داری نذار زیاد تو حیاط باشه چون یاد میگیره بیرون بره و ممکنه بیماری بگیره ،اگه حیاط میبریش با خودت ببر بیارش

مرده شور ببره گربرو . پریشب درخونه مادرم باز مونده گربه بیشعور اومده خرابکاری کرده صبح با صدای گریه ...

مرده‌شور تورو ببره که آنقدر بیشعوری ک‌از حیووون زبون بسته انتظار داری مثل انسان رفتار کنه و بیشعوری شما ک در رو باز گذاشتین رو جبران کنه

مرده‌شور تورو ببره که آنقدر بیشعوری ک‌از حیووون زبون بسته انتظار داری مثل انسان رفتار کنه و بیشعوری ...

خفه شو پدر سگ. بیشعور اصلی تویی که فحش میدی حروم زاده 

مرسی که اومدی تو دلم پسر مامان.خدا حفظت کنه ایشالله

آدرس نمایندگی های خاک گربه مستر کت در تهران

آدرس: تهران، میدان هفت تیر، خیابان بهارشیراز، کوچه جوادنیا، پلاک 58

تلفن ثابت: 02177610058

شمال تهران:

بینگو: میرداماد میدان محسنی خ وزیری پور_ پلاک23

پرشین پاسداران: خ پاسداران_ نگارستان هشتم_ انتهای خ مسجد جامع غدیر خم کوچه سوادکوهی پلاک 25و27

پت شاپ لیون: پاسداران_ نبش نگارستان دوم پلاک 87 کلینیک دامپزشکی لیون

پت سار: سعادت اباد علامه شمالی کوچه اقبالی ملی_ پلاک39 طبقه اول

شرق تهران:

پت شاپ پاستور: حکیمیه بلوار بهار خ بهشت _داخل پارک روبروی اقای فرش

پت شاپ کاپیتان: تهرانپارس_ بلوار شاهد_ بین خ رضایی 182 و مرادی 184

انیمال کالا: خ رسالت نبش خ شهید کرد مجتمع تجاری دنیای نور طبقه اول واحد12

جم: تهرانپارس ضلع شمال غربی چهارراه تیرانداز پ 167 طبقه دوم واحد9

غرب تهران:

پت شاپ هاپ هاپ: دریاچه خلیج فارس_ میدان ساحل_ کوچه نیما یوشیج _پاساژ خیام 2

پت شاپ اقای رازقی: تهران_ بزرگراه فتح_ خ خلیج فارس بلوار ابوسعید غربی داروخانه دامپزشکی دکتر راز

پت شاپ سایمون کت: جنت اباد خ فخری بعد از 16متری دوم جنب داروخانه روزه دار پلاک 266 واحد1

ژوپیتر: اشرفی اصفهانی شمال به جنوب نرسیده به نیایش کوچه4 پ7

آنلاین سبز: جلال ال احمد خ ارشمهر بلوار غربی انتهای بلوار مجتمع مسکونی کوشک بلوک 3 واحد118

هاف هافو: گیشا بین 13و15 پاساژ فرتاک طبقه همکف

الفا: پونک چهاردیواری شهرک نفت خ شهیدزارع کوچه 7 پلاک 10

رویال: شهرک اکباتان فاز2 روبروی ایستگاه مترو لاین کندرو مابین بلوک 11و13 روبروی پارکینگ روباز پت شاپ و اکواریوم رویال

مارکت24: خ توحید میدان جمهوری خ جمهوری خ اسکندری چهارراه کلهر پلاک463

مزکز تهران:

بن پت: خ اسکندری شمالی_ پلاک30_ فروشگاه بن پت شاپ

ژو: سهروردی شمالی _خ خرمشهر روبروی پمپ بنزین پلاک51

جسی پت: خ بهار شیراز خ نیرومند پاساژ پارسی پلاک29

پرطلایی: خ شریعتی نرسیده به سه راه طالقانی روبروی سینما سروش پلاک212

پت شاپ محسن: شریعتی_ روبروی ملک _پلاک 479

گریت پت شاپ: فروشگاه مهراباد جنوبی بزرگراه فتح شرق خ عبدالله صفری

جنوب تهران:

خانی آباد نو خیابان میعاد شمالی تقاطع رحمانی جنب شیرینی فروشی شکر بانو و ارایشگاه یگانه آرا پلاک ۶۳