من قبلا که شاغل بودم اخر هفته ها چند مدل غذای خورشتی درست می کردم و فریز می کردم واسه وقتایی که خیلی خسته از سرکار میام و وقت تنگه.
از زودپز واسه درست کردن خورشت ها استفاده می کردم. نیاز به برقی یا تایمردار بودنش نیست. یه ساعته یه خورشت جا افتاده تحویلت میده.
از شب فبل فکر غذای فردا رو می کردم و صبح ها موقع رفتن گوشت رو از فریزر در میاوردم میذاشتم تو یخچال تا یخش کم کم اب بشه.
حبدوبات رو همیشه له مدت ۴۸ ساعت خیس می کنم و می پزم و تو فریزر نگه میدارم . اینجوری هم خیالم راحته که جک و جونور بهش نمیفته و هم اینکه همیشه حبوباتِ اماده دارم.
روزهای تعطیل بیشتر غذاهایی درست می کردم که وقت بیشتری برای پخت و اماده سازی نیاز دارن، تا تنوع غذایی در طول هفته حفظ بشه.
و اینکه معمولا برای هر روز هفته یه برنامه ی غذایی دارم و از همون استفاده می کنم.