2777
2789

سلام خانمهای عزیز .

لطفا تجربیات خود در خصوص اشپزی سریع و وسایلی که در این زمینه بهتون کمک می کنه رو به اشتراک بزارید.

تو همین سایت یکی از دوستان صحبت از زودپز برقی تایمر دار برای پخت خورش کردند که به نظر خیلی مفید میاد .

شما هم اگه وسیله ای دارین که برای اشپزی سریع بهتون کمک می کنه یا روش خاصی برای اشپزی دارین یا برنامه ریزی خاصی بفرمایید.و اینکه کی اشپزی می کنید .؟

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا که شاغل بودم اخر هفته ها چند مدل غذای خورشتی درست می کردم و فریز می کردم واسه وقتایی که خیلی خسته از سرکار میام و وقت تنگه.

از زودپز واسه درست کردن خورشت ها استفاده می کردم. نیاز به برقی یا تایمردار بودنش نیست. یه ساعته یه خورشت جا افتاده تحویلت میده.

از شب فبل فکر غذای فردا رو می کردم و صبح ها موقع رفتن گوشت رو از فریزر در میاوردم میذاشتم تو یخچال تا یخش کم کم اب بشه.

حبدوبات رو همیشه له مدت ۴۸ ساعت خیس می کنم و می پزم و تو فریزر نگه میدارم . اینجوری هم خیالم راحته که جک و جونور بهش نمیفته و هم اینکه همیشه حبوباتِ اماده دارم.

روزهای تعطیل بیشتر غذاهایی درست می کردم که وقت بیشتری برای پخت و اماده سازی نیاز دارن، تا تنوع غذایی در طول هفته حفظ بشه.

و اینکه معمولا برای هر روز هفته یه برنامه ی غذایی دارم و از همون استفاده می کنم.

ببین من جمعه ها چند نوع غذا درست میکنم فریز میکنم برای کل هفته

قرمه،قیمه،خورشت کرفس،خورشت گوجه بادمجون،مرغ،بادمجون سرخ شده،مواد لوبیا پلومواد عدس پلو،مواد ماکارونی

بعدش خیلی راحت فقط برنج درست میکنم 

سلام. معمولا پیازداغ، آب گوشت و آب مرغ، حبوبات پخته توی فریزر دارم. زودپز از لحاظ زمانی برای پخت گوشت خیلی به صرفه است. ما چون مصرف میوه و سالادمون بالاست اول هفته میوه و کاهو و کلم و اینا میشورم تا آماده باشه وقتی ازم نگیره شستنشون. برنج هم همیشه کته درست می کنم دردسرش کمتره.

تقریبا ساعت پنج و شش میرسم خونه اول غذا رو بار میذارم بعد میرم سراغ بقیه کارها. البته من بچه ندارم.

آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست.

من 5شنبه ها که ظهر میرم خونه خورشت میزارم تو طول هفته هم غذاهایی که تایم کمتری برای پخت میخوان درست میکنم مثلا عدس پلو ماکارونی مرغ و ....

جمعه ها هم تفریح و استارحت 

چهارشنبه و شنبه هم تمیز کاری و کارای خونه 

الان میخوام پلوپز از این تایمردارها بخرم نمی دونم چه مارکی و چند نفره بخرم 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

البته من ساعت کاریم زیاده از 8 صبح تا تقریبا 10 شب

در نتیجه اصلا و ابدا طی هفته وقتی برای اشپزی ندارم و فقط جمعه ها غذای طول هفتمو میپزم و فریز میکنم

گاهی هم که غذا نداشته باشم مثلا تن ماهی و برنج میدم یا برنج درست میکنم از بیرون جوجه میگیرم و این چیزا

مرسی خانمهای گل بابت راهنمایی های ارزشمند تون .من خیلی از غذای فریز شده استفاده نمی کنم یعنی به دلم نیست.نهایتا دو سه روز بعدش اگه استفاده کنم یا یک هفته بعدش. بعد می ریزم دور.خوبی این زودپزهای تایمری این هست که زمان داره و سر تایمش خاموش می شه .اما این معمولی ها که منم دارم باید بالاسرش باشی.

البته من ساعت کاریم زیاده از 8 صبح تا تقریبا 10 شب در نتیجه اصلا و ابدا طی هفته وقتی برای اشپزی ندا ...

چقدر زیاده ساعت کاریتون؟خیلی به نظر باید خسته کننده باشه؟اگه اشکال نداره می شه بگید شغلتون چیه و ایا واقعا درامدش جوابگوی این همه خستگی هست؟

اگه دوست دارین جواب بدین .  

چقدر زیاده ساعت کاریتون؟خیلی به نظر باید خسته کننده باشه؟اگه اشکال نداره می شه بگید شغلتون چیه و ایا ...

مغازه داریم عزیزم

وضعیت بازار انقدر خرابه و قیمتها انقدر نوسان دارن که ما فقط داریم ضرر میدیم.دارم دیونه میشم

مرسی خانمهای گل بابت راهنمایی های ارزشمند تون .من خیلی از غذای فریز شده استفاده نمی کنم یعنی به دلم ...

خب ما هم برای یک هفته درست میکنیم دیگه بعدش تو ظرفهای کوچیک یک وعده ای فریز میکنیم تا فقط یه بار گرم بشه