2777
2789
عنوان

شوهرم با زبونش همه رو نیش می زنه

965 بازدید | 31 پست

شوهرم زبون خیلی بدجوری داره همه رو نیش می زنه طوری که دلت می خواد ساعت ها اشک بریزی و گریه کنی داغ می زنه روی قلب آدم طوری مادرشو رو می چزونه جلوی همه یا منو که نگم ! تا پای طلاق هم رفتم ! ولی در عمل کارهایی میکنه که من تعجب می کنم و بهش می گم تو خیلی مهربونی اصلا زبونت با عملت نمیخونه ! واقعا نمی دونم مریضه  ! یعنی وقتی حرف می زنه فقط باید کر باشم وگرنه دعوا در حد طلاق می شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلاچی میگه

اصلا یه جوری حرف می زنه ! اشکام می ریزه ! مثلا راجع به غذا یه جوری بد گویی می کنه دل آدم می شکنه یا در مورد هر چیزی ! یه حرفهایی می زنه غیر منصفانه و دقیقا بلده دست رو نقطه ضعف آدما بذاره 

وای مثل شوهرمن زبونش نیش داره ولی واسه من ویکی ازجاری هام خیلی بیشتر و به پدرومادرش اصلا عوضش حرفی نمیزنه که یهو نفرینش نکنن.....ولی کلا زبونش خیلی بده من بعضی وقتها که به یکی یه چیزی میگه ازته قلبم ناراحت میشم ولی کاری نمیتونم بکنم

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
وای مثل شوهرمن زبونش نیش داره ولی واسه من ویکی ازجاری هام خیلی بیشتر و به پدرومادرش اصلا عوضش حرفی ن ...

همه رو نفرین می کنه به همه فحش می ده ! به غریبه ها نه ! جاری و اینا و نه فقط خودمون مادر و پدرش و من ! 

وااای خدا نکنه از خونوادت آتوووو بدی دستش

خودش آتو گرفت ! این قدر پدر و مادرم رو فحش داد رفتیم تا طلاق ! خودم به خاطر بچم برگشتم ! از روز اول دنبال آتو بود ! آخرشم پیدا کرد 

همه رو نفرین می کنه به همه فحش می ده ! به غریبه ها نه ! جاری و اینا و نه فقط خودمون مادر و پدرش و من ...

وای عوضش شوهرم به همه میگه ودل میشکنه بعضی وقتها بدجور این ارث را ازباباش برده....اون میگه من توبه هاشو میکنم ولی واقعا دیگه عاجزشدم هرچی هم میگم بی فایدس

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
توهم کپی خودش باهاش حرف بزن بزن توذوقش ناراحت شدبگو یه بار سوختی بدت اومد خودت چی عالم وآدم میسوزونی

وای به روزی که من یه حرف بد بزنم کتک که صد در صد می خورم ! دعوا به جاهای باریک کشیده می شه و زندگی رو سرمون خراب می شه ! تو ذوق زدن رو خیلی تمرین کردم خیلی انجام می دم و خیلی بهتر شده