2777
2789

يكي از دوستاي گل ني ني سايتي بدون اينكه بدونه امروز تولدمه بعداز تقريبا٢هفته شايدم بيشتر امروز بهم اين پيام رو داد وااااااقعااااااا لذذذت بردم و حس خوبي بهم دست داد اجييي ووروجك مرسسسسي الهييي همه ني ني سايتيا ب حق اين شباي عزيز و امام رضا حاجت روا بششن

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

tavalodet mobarak ishala b hameye arezoohaye zibat beresi💕💕

ممنوووونم الهي كه شما هم به همهههههه ي آرزوهاتون برسين 🙏🙏🙏😍😍😍😘😘😘

تولدت مبارك عزيزم انشالله اي كاش نباشه تو زندگيت 

بهترين كادوهارو شوهرم داده 

چهارتا تولدم هر چهارتا رو واقعا كادوي خوبي داده😍دستش درد نكنه 

همشون برام ارزشمندن ولي اين چهارتايي ك تولد بهم داد بيشتر بهم چسبيد😆

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

تولدت مبارک عزیزم.امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
تولدت مبارك عزيزم انشالله اي كاش نباشه تو زندگيت  بهترين كادوهارو شوهرم داده  چهارتا تول ...

😍😍😍😍😍مرسسسي عززززيزززم😍😍😘😘😘عشششقتون پايدار اره كادوهاي عزيزان خيييلييي حال ادم رو. خوب ميكنه امسال به اين هديه ي ي هويي از اين عزيز واااقعاا نياز داشتم و لذذذت بردم😍😍😍 الهي روز ب روز خوشبخت تر باشي خانوم خوشگله😍😘😘😘😘

تولدت مبارک عزیزم.امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی

مرسسسسي😍  اميدوارم هرررر حاجتي كه دارين امشب مهر تاييد بزنه خدا بهش🙏🙏🙏😘😘😘

😍😍😍😍😍مرسسسي عززززيزززم😍😍😘😘😘عشششقتون پايدار اره كادوهاي عزيزان خيييلييي حال ادم رو. خوب ميك ...

مرسي عزيزم 

همچنين🌈💛

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
تولدت مبارك عزيزم دست ايشونم  درد نكنه

مرسسسي مهربووون 😍😍 اميدوارم ادماي خوش قلبي مثل ايشون تعدادشون ١٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠٠ برابر بشه😍🙏🙏🙏😘😘😘

فدات شم عزیزم تو چقدر مهربونی ❤❤❤❤❤❤  خیلی ب من لطف داری آرتا جونم  خیلی دوستت دارم تولد ...

ااااي جااااانممممممم آجييي خوشگل و هنرمندو مهربوووونم واااقعنيييي بهترييين هديه تولدم رو امسال تو بهم دادي الهييي كه به همهههه ي آرزوهات برسسسي خواهر قشنگ و مهربووونم😍😍😍😍😍😍عاااااشششششققققتتتمممم😘😘😘😘

واییی تو رو خدا شرمنده م نکن آخه من کاری نکردم ک🙈

قربونت برم خیلییی بامعرفتی  

از حرم ک اومدم ، خیلی داغون بودم تاپیکتو خوندم خیلی حالم خوب شد 

منم عاااااشقتم و همیشه برات دعا میکنم و ب یادت هستم 💋💋💓💓💓

♥LINKIN PARK♥