2777
2789
عنوان

تب دندان کودکان

10287 بازدید | 11 پست

پسرم 17 ماهشه و همین 3یا4روز پیش یک دندون کرسی با یک شیری درآورده و این دندونا نیش زده و اومدن بیرون

الان 2روزه تب داره و دارم با استامینوفن و بروفن کنترل میکنم بالا نره

حالا نمیدونم این تب مال اونایی هست که درآورده یا باز هم توراهی داره

آخه اونارو اصلا قبلش تب و بیقراری نداشت اما الان بی قراره,یعنی داره دندون جدید درمیاره؟

داره متقارن این دندونایی که درآورده رو در میاره؟

پس چرا سر اونا تب نکرد؟

پسر من فقط برا اسیایی هاش تب کرد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل از اینکه دربیاره تب کرد یا وقتی دندوناش نیش زد؟

قبلش . حینش. اصلا نمیفهمیدم چجوریاس. تب میکرد بهو دوسه تا درمیاورد. 

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

قبلش . حینش. اصلا نمیفهمیدم چجوریاس. تب میکرد بهو دوسه تا درمیاورد. 

پسر منم واسه شیری ها تب نمیکرد و الان بخاطر کرسی تب کرده اما نمیدونم الان این تب دندونی هس که درآورده یا میخواد دربیاره

غذاشم خوب میخورد و بازیش هم میکرد اما الان دوروزه تبش قطع نمیشه و لب به غذا هم نمیزنه

پسر منم واسه شیری ها تب نمیکرد و الان بخاطر کرسی تب کرده اما نمیدونم الان این تب دندونی هس که درآورد ...

خوب میشه بذار نیش بزنه بهتر میشه. من پسرم دارو هم نمیخورد شیاف میزدم دوسه روز تب میکرد بعد خوب میشد

اصرار نکن برا غذا

خوب میشه بذار نیش بزنه بهتر میشه. من پسرم دارو هم نمیخورد شیاف میزدم دوسه روز تب میکرد بعد خوب میشد ...

نه برا غذا اصرار ندارم

اما وقتی تب میکنه انگار منم بیقرار و کم حوصله میشم

پس یعنی میگی داره دندون جدید درمیاره؟

چندروز تبش طول میکشه؟

اما من لثه هاشو نگاه کردم ولی چیزی ندیدما غیر همونی که تازه درآورده

نه برا غذا اصرار ندارم اما وقتی تب میکنه انگار منم بیقرار و کم حوصله میشم پس یعنی میگی داره دندون ...

اره ممکنه الان تب کنه و یه هفته بعد دندونش در بیاد. 

تب خیلی بده خودشون بد اخلاق میشن ماهم اذیت میشیم. گناه دارن طفلیا

من پسرم دوروز بیخودی تب کرد الانم سرفه داره انقدر حالم بده که نگو

اره ممکنه الان تب کنه و یه هفته بعد دندونش در بیاد.  تب خیلی بده خودشون بد اخلاق میشن ماهم اذی ...

چرا تب کنه پسرت؟

آره بخصوص وقتی همه هم برات نسخه میپچن و فقط حرف میزنن و هیچکاری جز حرف زدن ندارن بیشتر عصبی میشی

من الان اینطوریم اصلا حوصله هیچکسو ندارم و همش هم حرفاشون رو مخمه

چرا تب کنه پسرت؟ آره بخصوص وقتی همه هم برات نسخه میپچن و فقط حرف میزنن و هیچکاری جز حرف زدن ندارن ب ...

ببین هرکی هرچیزی گفت خیلی قشنگ بگو داره دندون در میاره 

فکر کنم ویروس گرفته پسر من نمیادم ببرمش دکتر انقدر که اذیت میکنه