2777
2789

آره بابا😄

ریه بچه بعد از هفته 36 دیگه کامله

من 37 هفته و 6 روز سزارین شدم ماشالله دخترم 3500 بود همه چیزش هم کامل و نرمال

وزن بچه وقتی از 2600 رد شد یعنی همه اندامهاش کامل شده

.Pain🔥you made me a believer

من سی و هشت هفته و دو روز زایمان کردم آمپول ریه هم نزده بودم

خداروشکر نرمال بود شرایطش 

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن من ک هی میرم دکتر هی میگن صبر کن...😢😢😢خسته شدم دعا کنید زودتر زایمان کنم سزارینم ک حالا تا مشکل ...

چرا ریه که کامله پس چرا سز نمیکنن؟بارداری دو قلو خیلی سخته؟

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
وای چقدر خوب منم اگه خدا بخواد دوقلو دارم شما اولین بارداریتونه؟به منم گفتن ۳۶هفته بدنیا میارن نگران ...

اره من اولین بارداریمه...اوخی جنسیت شونو میدونی؟؟ نه این جوری میگن ولی تا نشونه زایمان نباشه بدنیا نمیارن..تازه اگه شانست بگیره و سزارین بشی

خدایا امیدم بتوست!!!  
چرا ریه که کامله پس چرا سز نمیکنن؟بارداری دو قلو خیلی سخته؟

نمیدونم انقد ک شهر ما سخت میگیرن...ینی ماما های زایشگاه جو گرفته شون از موقعی ک سزارین اختیاری نیست...اره خیییییلی سخته ولی اخراش ...اوایل زیاد متوجه نمیشی

خدایا امیدم بتوست!!!  
اره من اولین بارداریمه...اوخی جنسیت شونو میدونی؟؟ نه این جوری میگن ولی تا نشونه زایمان نباشه بدنیا ن ...

دکتر گفت دوقلوها را ۳۶هفته سونو مینویسم اگه مشکلی نبود سزارین میکنیم .جنسیت نمیدونم 

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
نمیدونم انقد ک شهر ما سخت میگیرن...ینی ماما های زایشگاه جو گرفته شون از موقعی ک سزارین اختیاری نیست. ...

میگفت طبیعی واسه دوقلو خیلی کم انجام میشه 

کاش میرفتی پیش یه متخصص که سزارینت کنه

میگفت طبیعی واسه دوقلو خیلی کم انجام میشه  کاش میرفتی پیش یه متخصص که سزارینت کنه

همه دکترای شهر ما همینو میگن...انگار فقط اینجا اجرا داره میشه طرح لغو سزارین انقد ک همه جوگیرن

خدایا امیدم بتوست!!!  
همه دکترای شهر ما همینو میگن...انگار فقط اینجا اجرا داره میشه طرح لغو سزارین انقد ک همه جوگیرن

این طرح تو شهرماهم هست ولی واسه تک قل 

جنسیت بچه های شما چیه به سلامتی؟