2777
2789

برادرام با خانوماشون حس میکنم خیلی ازم انتطار دارن.مثلا حتی اگه تولد نگیرن برای بچه هاشون ولی ازم انتطار کادو دارن.البته یه طرفه برای بچه من اینطور نیستن.

یا همش توقع دارن زنگ بزنم احوالپرسی....سر بزنم....ولی بخدا خودشون اصلا اینطور نیستن سالی دوبار هم خونم نمیان.

کادو بدون دعوت هیچ نمیدن.

عیدی هیچی.

موقع گله گذاریم که بشه میگن تو عمه شی باید پیگیر باشی باید فلان کنی...

نمیدونمپیعنی واقعا انتطاراشون درسته؟

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فحش خورمون ملسه

شوخی کردم , هنوز داداشم ازدواج نکرده 😂

شما هم به داداشت بگو تو دایی بچمی , باید پیگیر باشی

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

همین که افتخار دادم عمه شونم خودش خیلیه 😁😁

ولی دور از شوخی این رفتارا اکثرا دوطرفه هست  ازشون دورم ولی تولد همه شون یادمه حتما زنگ میزنم تبریک میگم  اگه اونجا باشم (موقع تولداشون )حتما کادو میدم 

اگه بیمار باشن حتما احوالشونو میپرسم  

تو فصل امتحانات  درباره ی روند درس خوندنشون سوال میکنم  درکل عمه ی  خوبی  ام 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

خب برادر شما هم دایی بچه هاتونه و دایی باید هوای خواهرزاده هاشو داشته باشه

انتظارشون یکطرفه ست ،حق دارید

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید

من اگه عمه بشم قولبونش میرم 🤭💋چون مبنای روابطم رو محبتم به برادرزاده ام قرار میدم نه اینکه به برادر و زن برادرم نگاه کنم من خیلی ها رو دیدم که با فامیل روابطشون شکرآب ولی بچه ها رو قاطی این مسائل نمیکنن

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله

اهمیت نده ب حرفاشون بعد ی مدت بی‌خیال میشن

یعنی چی عمه‌ای باید پیگیر باشی!! مگه برادرت تو ک خواهرشی پیگیر تو و بچه‌هات هست؟ ک اونا توقع دارن؟

الان دوره زمونه‌ای نیس ک بدی و چیزی گیرت نیاد ؛ هر رفتی امدی داره و هر چیزی بدی و هرکاری کنی عوض داره

بنظرم ب حرفاشون توجه نکن

من عمه که نیستم

اما بعنوان یک خاله جوووووووونمو برای خواهر زادم میدم

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦