2777
2789
اگه امپول زدی از هفته ی 34 به بالا هم دنیا بیاد ان شاالله مشکلی نیست چون بصورت طبیعی اکثر جنین ها تو ...

خدا کنه تا اون موقع بمونه برام دعا کن خیلی بارداری سختی داشتم تا الان ده میلیون خرج کردم

زندگیم فقط دخترمه و بس ❤️❤️❤️
26 هفته الان هفته ای یدونه امپول میزنم

عزیزم اصلا به خودت استرس نده،مطمن باش افکار ما هدف رو مشخص میکنه و کاینات رو هماهنگ میکنه به اون برسم و اهداف منفی و مثبت واسه این امر تعریف شده س،پس هر روز که میگذره و تو بسلامتی یه روز رو پشت سر گذاشتی سه مرتبه پشت سر هم بگو خدا یا شکرت تا این شکر گذاریت تو رو کمک کنه و به موقع زایمان کنی،ولی اگه هر روز استرس داسته باشی یقیقنا همون اتفاق واست میفته،توکل به خدا کن و انرزی مثبت بده و مرتبا شکر کن من یقین میدم سر موقع زایمان میکنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من دکترم فقط شخصی میره میترسم یهو برم یجا دیگه

خدا همه جا هست دکترها همشون وسیله هستن تو هر بیملرستانی واسه عمل بری خدا نگهدارمون هست و با جابه جا شدن تو یه بیمارستات دیگه که خدا حابه حا نمیشه نعوذ بالله