2789
یه سری موقع امتحان تقلبام تو کاپشن جا نمیشد چادر سر کردم، مراقب اومد گفتی چرا چادر پوشیدی؟ گفتم حجا ...

باحال بود😆😆😆

خدااگرمنولاغرنمی کنی ،لااقل دوستاموچاق کن!!!  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه سری موقع امتحان تقلبام تو کاپشن جا نمیشد چادر سر کردم، مراقب اومد گفتی چرا چادر پوشیدی؟ گفتم حجا ...

حجاب حقشه خو😆😆😆

یکبار پسردایی شوهرم با خانواده اومدن خونمون خییلی هم مذهبین یهو دخترم با دخترش بازی میکرد بسته نواربهداشتیو از کمددیواری اناق پرت کرد وسط پدیرایی منم با سرعت نور پریدم روش یعنی قشنگ روش دراز کشیدما مثل اون سکانس اخراجیا که جواد هاشمی نارنجک مشقی میندازه یکی ازون بالا میپره روش دقیقا همون شکلی😅😅😅😅

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
از این میوه های پلاستیکی رو میز بود هیشکی حواسش نبود شوهر خالم ورداشت گاز زد توی رودربایستی حیثیتی ...

😯😯😯الان زندس؟😆😆😆

‏پارسال اومدم تو کوچمون دیدم هیئتمون داره میره، یه دختر خوشگلم وایستاده بود تو پیاده رو. سریع رفتم زیر عَلَم، دو قدم بردمش کمرم رگ به رگ شد افتادم وسط کوچه. بعد چند دقیقه دختره دلش سوخت اومد جلو گفت بگم شوهرم ببرتون درمانگاه؟ انقدر خودمو چنگ انداختم ترسید فرار کرد

خودشناسی DNA plus

اینم یکی از کاربرا گذاشته بود

یارو میره آمریکا خونه برادرش، توالت فرنگی بلد نبوده

یواشکی تو گلدون کارشو میکنه خاک میریزه روش

بعد از برگشتنش به ایران برادرش زنگ میزنه

میگه: اصغر فقط بگو کجاست؟

سه تا خونه عوض کردم ولی هنوز بوش میاد 😂😂😂😂😂😂

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
یکبار پسردایی شوهرم با خانواده اومدن خونمون خییلی هم مذهبین یهو دخترم با دخترش بازی میکرد بسته نوارب ...

واااای😉😉😉

اینم یکی از کاربرا گذاشته بود یارو میره آمریکا خونه برادرش، توالت فرنگی بلد نبوده یواشکی تو گلدون ...

😂😂😂

کلا خاطراتم با نواربهداشتیه یدفعه هم رفتیم خونه همکارشوهرم اونا دیگه خییییییلی مذهبین نوار ودفتر نقاشی دخترم توکیففم بود دختر یهو جلو همه دفترشو دراورد نوارچسبیده بود به جلدش اون لحظه دیگه واقعا مردمو زنده شدم

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷

مردی خواست زن دوم دزدکی  بگیرد.می ره صحبتهایش رو میکنه میگه روز جمعه میام برا عقد.زن اول میفهمه.مرد شب جمعه شامش رو میخوره و میگیره میخوابه .صبح پا میشه بهترین لباسش رو می‌پوشه.بهترین عطرش رو میزنه.خواست بره بیرون زنش بهش میگه کجا .میگه من میخوام برم نماز جمعه دیر میام .زنش بهش میگه بیا بشین امروز دوشنبه است.من قرص خواب بهت دادم چهار روزه خوابیدی.اگه دوباره تکرار کنی.قرصی بهت میدم که وقتی پا شدی روز قیامته

خودشناسی DNA plus