2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 69 پست
اشکال نداره عزیزم ما چون بارداریم خیلی زودرنج تر از قبل میشیم . شاید همسرت واقعا سهوا این حرف رو زده ...

الان رفته از خونه بیرون ولی از وقتی که رفته اصلا اشک چشمم خشک نشده خیلی حرف بدی بود شاید چون ماها خونه داریم اینجوری میگن

خانم اقا احد چند سالته ...ماشالله چه پخته حرف میزنی به عقل هیچ کی نمیرسه این حرفا    

عزيزدلم نظر لطفته😍😍 ١٧ سالمه🙈

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شوهر من رفته واسه خودش کباب خریده واسه من هیچی . ان شاالله به حق همین ماه عزیز سرطان بشه تو وجودش که امروز زندگی رو کوفت من کرد

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁

چه بی ادب.من شوهرم اینطوری بگه به چار قسمت نامساوی تقسیم میشه.البته خودم بهش خیلی میگم😆😆

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
تازه من‌صبحونه هم‌نخورده بودم خیلی اعصابم خورده از دستش با خودش نگفت که اولا این صبحونه نخورده بعدشم ...

تو هم به شوخی میگفتی تا الان غذای خودم بود حالا سهم بچه رو باید بخورم 

غصه نخور و از غذاتم کم نکن یه حرفی زده 

غذاهای خوب و مقوی بخور بچت خوب رشد کنه 

صبحانه هم حتما بخور

الان رفته از خونه بیرون ولی از وقتی که رفته اصلا اشک چشمم خشک نشده خیلی حرف بدی بود شاید چون ماها خو ...

نه دیگه توعم حساس نشو خیلی

منظوری نداشته ک از رو بی عقلی گفته

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
چن کیلویی؟ ایطو ک گفتی منظوری نداره فک کنم

۶۵ کیلویم ولی قدم بلنده اصلا چاق نیستم

ولی اخه اگر‌منظوری ندشاته باشه یه بار میگه دو بار میگه نه اینکه از اول داشت میگفت تازه چیزی نمیخوردم شاید اندازه ۱ کفگیر بود

ببین اصلا تو این مواقع نباید گریه کنی با خودتو ناراحت نشون بدی چون دیگه شوهرت باهات کوچیکترین شوخی هارم نمیکنه و رابطتون سرد و خشک میشه.به جایی که دیگه حرفم باهات نمیزنه و اگه بهش بگی چرا 

میگه چون زود سر هرچی ناراحت میشی.

نذار به اونجاها برسه توهم شوخی کن.اصن به تلافی شوخی اون توهم وسط غذا به شوخی یه جیزی بهش بگو.ولی با شوخی و حتی قربون صدقه

الان رفته از خونه بیرون ولی از وقتی که رفته اصلا اشک چشمم خشک نشده خیلی حرف بدی بود شاید چون ماها خو ...

همه مردا عین همن . بخدا شوهر من گاهی یه حرفاییی میزنه که نگوووو اینقدر از دستش ناراحت میشم ولی بعدش سعی میکنم فراموشش کنم 

دوقلوهایزیبایمادر (دخمل های خوجلم) ... منتظرتونم 💓
نه اتفاقا لاغرم بعضی موقعا انقد کم غذا میخورم که دعوام‌میکنه چقدر کم‌میخوری ولی با این‌کار امروزش حس ...

خب پس شوخی میکرده ...الکی خودتو ناراحت نکن 

خدایا شکرت ❤😍