2777
2789

روغن کرچک ر نیم تا یک ساعت قبل از حمام استفاده کنید. خیلی مو رو تقویت میکنه و ریزش کم میشه در حد قابل توجه

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم من انوووووواع راه ها رو برای موخوره امتحان کردم.ماسک خارجی،شامپوهای گرون،دو فاز و و و ....

همش بی فایدس.

از نظر من پایین موهاتو یکم بزن و بعدش هر دفعه که از حموم میای پایین موهاتو با یه روغن گیاهی چرب کن(من خودم آرگان و نارگیل میزنم.یه بار از آرگان،دفعه بعد از نارگیل)

خیلی هم چرب نیست.نگران نباش

در ضمن سعی کن موهاتو همش ببافی.سالمتر میمونه

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
چطوری عصاره رو بگیریم؟

سیر رو پوست بگیر بریز تو مخلوط کن با یکمی آب خوب خوب بزن بشه شبیه آب میوه، توی صافی ریز یا پارچه صافش کن بریز توی یه شیشه هفته ای یکبار بزن به سرت نایلون بذار 15 تا ۲۰ دقیقه بعدم بشور عاااالیه

من که فقط با حنا ریزش موهام تا حدودی خوب شد شاید 20 تا 30 درصد.حس میکنم ریشه موهام هم ضخیم تر شده

حنا گذاشتم.. ولی ریزش شدید تر شد.فک کنم حساسن موهام

مارا نگاهی از تو کافیست..اگر کنی 

سلام اگه ریزش مو داری و میخوای جلوشو بگیری و‌رشد مجدد مو داشته باشه به این ایدی پیام بده و روغن گیاهی مو رو‌تهیه کن @javad10ghasemi اگه مشکل هورمونی کبد‌چرب‌و‌چربی خون و تیروئد پر کار نداشته باشین صد در صد جواب میگیرین