2777
2789

من الان دو روز زیر شکمم دردمیکنه بعضی وقتا تیرمیکشه و بعضی وقتا احساس سفت شدن میکنم لگنمم خیلی درد میکنه کسی ازشماها اینجوری بوده چیکار کردین من تا فردا وایسم ک برم پیش دکترم برم بیمارستان ک پدرمو درمیارن

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا چی بیمارستان پدر در بیارن کاری ندارن که... فقط آزمایش مینویسن

بیمارستان شهرما به گشتارگاه معروفه الکیم ادم بستری میکنن وازنظر نظافتم افتضاح

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
به نظرم طبیعیه   استراحت کن   بخاطر افزایش سایز رحمه که به طناب های نگه دارنده رحم فشار م ...

ایشالله ک همینه ک شما میگید دلم داشت میترکید

بیمارستان شهرما به گشتارگاه معروفه الکیم ادم بستری میکنن وازنظر نظافتم افتضاح

نمیدونم اونجا چه جوریه ولی دلیلی برای بستری شدنت وجود نداره نهایتا برو خواستن بستری کنن نمون

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
اوله بارداریته؟ مثله  دردپریودیه

شش ماه وسطاشه نه مثل درد پریودی نیس

نمیدونم اونجا چه جوریه ولی دلیلی برای بستری شدنت وجود نداره نهایتا برو خواستن بستری کنن نمون

من هشت هفته بخاطر ویار بستری بودم دوتا تخت بغلیه من بستری کرده بودن بخاطر درد معده هرشش ساعت ی قاشق شربت معده بهشون میدادن هرروزم الکی ازشون ازمایش میگرفتن