2777
2789
عنوان

یبوست

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 19 پست

من قبل بارداریم هرچیزی که بگی امتحان کردم فقط قرص سیلاکس اونم سه تا باهم روم تاثیر داشت که تو بارداری نمیشه استفاده کرد اسفرزه از عطاری بگیر دوتا قاشق غذا خوریشو با اب ولرم قاطب کن بعد ده دقیقه بخور با اب فراوون روزای اول تاثیر نداره ولی بعد دو سه روز خوب میشی من یبوستم به 12 روز هم میکشید ولی با این خوب شدم پشتتم سعی کن با روغن زیتون روزی سه بار حداقل چرب کنی 

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وان رو پر از آب ولرم کن و بشین توش ،سبزی و میوه و فیبر بخور،م.ق.ع.د رو با روغن زیتون یا کرم مخصوص چرب کن

من یه بهمن ماهی عالی هستم ناراحتم کنی فرود میام رو سرت!پس برو امضای بعدی!اععععع مونده اینجا فضولی امضام رو میکنه!میفرودم رو سرت هاااا!آخش رفت😁اعععع نرفته الان میام رو سرت 🧐😠آخش رفت حالا درهارو ببندم نیاد تو!آهاا اینم بستم!دیگه نمیاد تو امضام! اوااا این داره از تو صفحه ی گوشی امضام و من رو میبینه حالا چی بپوشممممم!!؟؟وایسا یه دقیقه😇😊..........................👩‍🦰مدل موم خوبه؟ خوبه هوراا.........................💅لاک زدم!...............🌺گل سر!....................🍔🍟🍕🌭🥪🌮🌯میخوای!؟.............🥿🥿اینم کفشا...................👜کیف..............👗لباس آبی زیباست نه؟...............👒کلاه و روسری................💄🧼💊وسایل دیگه،قرص هم هست خو دوست دارم داشته باشم....................🤳بگو سیب!آفرین خوب افتادیم             .دیگه انگشتم که هیچ،دستم داره کنده میشه!بای بای👋👋👋👋👋👋👋👋