2777
2789

گزارش زدم

اونجا کجاست😍

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستت درد نکنه فدات بشم 

خدا نکنه گلم

تو فقط دعام کن نی نی مو سالم بیارم و زایمان راحت باشه

بازم مرسی ازت خوشگل خانمی  

از روی عکست بهت میگم خوشگل خانمی  

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
خدا نکنه گلم تو فقط دعام کن نی نی مو سالم بیارم و زایمان راحت باشه بازم مرسی ازت خوشگل ...

قوربونت بشم عزیزم انشالله به سلامتی به دنیا بیاری هم خودت سالم باشی هم نی نی کوچولوت

قوربونت بشم عزیزم انشالله به سلامتی به دنیا بیاری هم خودت سالم باشی هم نی نی کوچولوت

خیلی ممنونم گلمممممم  

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
من چکار کنم نمیتونم لینکشو بفرستم تا برن دوستان گزارش بزنن حذف شه

متاسفانه منم بلد نیستم لینک بزارم

ولی دوستان میتونن روی پروفایلت کلیک کنن و همه ی تاپیک هات اونجا هستن