2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

111 بازدید | 15 پست

سلام به همه کاربران عزیز نی نی سایت 

من تازه به جمعتون اضافه شدم

و میخوام سوالی بپرسم که شما با تجربیاتتون راهنماییم کنید 

من بیست سالمه و همسرم سی سالشه هردومون بچه دوست داریم

ولی من دو دلم نسبت به اقدامم برای بارداری 

اول از همه بخاطر اینده شغلی خودم و بعد از اون کنار اومدن با بچه اس 

بابت شغل هم بگم که کاراموز دوره های ارایشگری ام و مربی اونجا بهم گفت که حداقل دو سال طول میکشه تا بتونم سالن بزنم یا حتی بیشتر 

لطفا عقلانی راهنماییم کنید

من به شدت از ناباروری میترسم

تعداد رای : 2
نظرسنجی
راهنمایی کنید لطفا
2
100%
من تازه واردم
0
0%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خيلييييييي زودههههههههه 

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

گلم سنی نداری ک از ناباروری بترسی 

تحت نظر ی پزشک باش  

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!پسرم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

نترس چه زود به ناباروري فكر كردي اگه تو فاميل ندارين عجله نكن چيزي نميشه

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

سنت کم وقت داری بفکر شغلت باشی بهتره 

ولی قبلش برو ازمایش و سونو بده به دکترت بگ میخوای جلوگیری کنی ببین نظرش چیه چون الان نازایی و دیر باردار شدن زیاد شده دور از جون 

خدایا شکرت
گلم سنی نداری ک از ناباروری بترسی  تحت نظر ی پزشک باش  

دکتر زنان یکبار رفتم 

بهم گفت دورت ات منظمه سنت هم خوبه وزنت هم مناسبه 

گفت اگه اقدام به بارداری کردی و بچه دار نشدی بیا واسه درمان

سلام دوست عزیزم...منم تازه واردم و هجده سالم هنوز پر نشده و ی پسر دارم ک دو ماه و یک هفتشه...اصلا از اومدنش ناراحت نیستم،بلکه خیلی هم خوشحالم و شاکر خدا هستم...اما تا متوجه شدم بارداری شوهرم گفت نمیخواد بری دانشگاه...فقط دوهفته رفتم...پسرم اومد و خیلی حسرت های دیگه برام بوجود اومد مثلا ادامه تحصیل و کار کردن...ولی وجودش ارامشمه...البته قراره وقتی یکم بزرگتر شد برم دانشگاه...اما توام سنت کمه مثل من...وقت زیاد داری،نگران نباش...اما اگه توی خانواده یا فامیل سابقه ناباروری دارین حتما تحت نظر دکتر باش و از دکتر مشورت بگیر...

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁
سلام دوست عزیزم...منم تازه واردم و هجده سالم هنوز پر نشده و ی پسر دارم ک دو ماه و یک هفتشه...اصلا از ...

من الانش هم حسرت دانشگاه به دلمه چون همسرم نذاشت برم

ولی خدا رو شکر با ارایشگر بودن مخالفتی نداره 

و من واقعا ارایشگری رو با تمام سختیهاش دوست دارم

تو فامیل که نداریم خداروشکر  چون حدودا همشون بیست و پنج سالگی بچه دار شدن

خب پس جای نگرانی نیست گلم تحت نظر پزشک متخصص هم باش و مشورت بگیر ضرر نداره...من نمیدونستم باردارم و ناخواسته شد...اما الان پسرم خواستنی ترین ناخواسته زندگیمه...کلا همه چیزمه،جونمه

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁