2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بادی اسپلش 

هر مارک و رایحه ای ک دوس داری 

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

منو بزن 😎😎😎لاکچری تک تمیز خوشبو با قابلیت جذب بوهای بد و چشم حسوووود

خانوما

میدونستین اسپری بدن به چشم ربط داره ؟ و چشم به پاشنه پا ربط داره ؟

ارتباطشو نمیدونم ولی دانشمندا ثابت کردن 

پسسسس همین الان این اسپریو ب قیمت 

فقطو

فقطو

فقط

۵۰۰۰۰۰۰تومان بخرید و لذت ببرید

سلام من بادی لوشن 

Lush pink میزنم راضیم 

و ویکتوریا سکرت هم خوبه 

البته لاریکیت و رینوزیت هم خوبه راضی بودم(از شرکت بیز خریدم ) گیر نمیاد

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
سلام من بادی لوشن  Lush pink میزنم راضیم  و ویکتوریا سکرت هم خوبه  البته لاریکیت و ...

عزیزم اگه از تاریخشون گذشته باشه باز استفاده میکنی یا میریزی دور چون من چند تا دارم و تاریخاشون گذشته  حیفن  

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 
عزیزم اگه از تاریخشون گذشته باشه باز استفاده میکنی یا میریزی دور چون من چند تا دارم و تاریخاشون گذشت ...

عزیزم من اسپریام رو استفاده میکنم 

مهم اینه کرم صورت تاریخ گذشته نباشه یا شامپو سر 

بدنو ک لباس میپوشی 

و صرفا جهت خوشبویی مهم نیس تاریخش فقط زود استفاده کن 

طوری نمیشه 

فقط کرم صورت و لوازم ارایشت ب تاریخ باشه 

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
مرسی عزیز دلم  😘😘😘😘

خوتهش