2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بادی اسپلش 

هر مارک و رایحه ای ک دوس داری 

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

منو بزن 😎😎😎لاکچری تک تمیز خوشبو با قابلیت جذب بوهای بد و چشم حسوووود

خانوما

میدونستین اسپری بدن به چشم ربط داره ؟ و چشم به پاشنه پا ربط داره ؟

ارتباطشو نمیدونم ولی دانشمندا ثابت کردن 

پسسسس همین الان این اسپریو ب قیمت 

فقطو

فقطو

فقط

۵۰۰۰۰۰۰تومان بخرید و لذت ببرید

سلام من بادی لوشن 

Lush pink میزنم راضیم 

و ویکتوریا سکرت هم خوبه 

البته لاریکیت و رینوزیت هم خوبه راضی بودم(از شرکت بیز خریدم ) گیر نمیاد

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
سلام من بادی لوشن  Lush pink میزنم راضیم  و ویکتوریا سکرت هم خوبه  البته لاریکیت و ...

عزیزم اگه از تاریخشون گذشته باشه باز استفاده میکنی یا میریزی دور چون من چند تا دارم و تاریخاشون گذشته  حیفن  

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 
عزیزم اگه از تاریخشون گذشته باشه باز استفاده میکنی یا میریزی دور چون من چند تا دارم و تاریخاشون گذشت ...

عزیزم من اسپریام رو استفاده میکنم 

مهم اینه کرم صورت تاریخ گذشته نباشه یا شامپو سر 

بدنو ک لباس میپوشی 

و صرفا جهت خوشبویی مهم نیس تاریخش فقط زود استفاده کن 

طوری نمیشه 

فقط کرم صورت و لوازم ارایشت ب تاریخ باشه 

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
مرسی عزیز دلم  😘😘😘😘

خوتهش