2777
2789
من تو مدرسه از صندلی افتادم تا یه ماه کلا تو خونه بودم خیلی سخته  دمبه ببند تا نرم بشه و کسی ک ...

واااي داغونم يعني😭حالا روز اول و دوم فقط كمر درد داشتم ولي از روز سوم اين درد شروع شد يعنى از زندگى افتادم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هم از ضربه بوده؟؟

دو ماه بارداری استراحت مطلق بودم،البته ی بارم زمین خوردم،عکس گرفتم گفتن آخرین مهره کمر چسبیده ب دنبالچه، چاره هم هفته ای ی بار استخر و پیاده روی روزی نیم ساعته، وقتی میشینم نمیتونم پاشم ،مخصوصا تو ماشین ،موقع رانندگی هم ی دفعه درد شدیدمیگیره

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
باردار نيستم .سه شب پيش رو كمر و با*سن افتادم.بعداز دوروز اين درد شروع شد

یه بالش‌های مخصوص هست از داروخونه بخر 

گرده وسطش سوراخی رو اونا بشین 

شاید ترک خورده 

من بعد زایمانم ترک خورد چهار ماه طول کشید تا خودش خوب شد 

کاریش نمیشه کرد جز همون بالش

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
واااي داغونم يعني😭حالا روز اول و دوم فقط كمر درد داشتم ولي از روز سوم اين درد شروع شد يعنى از زندگى ...

حتما دمبه ببند و باسنتو جای سفت نذار و موقع نشستن زیرت خالی باشه نمیدونم چجوری بگم اگ از اون تیوپ ها که وسطش خالی و گرده باشه خیلی خوبه برو دنبالش نذار بمونه میشه دردسر

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
شما هم از ضربه بوده؟؟

عزیزم  یه  روشی  میگم  اینو  انجام  بده  درسته خیلی  درد  داره  ولی  دیگه   چاره  نیست  بتونید شیره سقز سفید ولی  اصل باشه تهیه  کن  از  نت هم میتونید  سرچ کنید
مقداری  از  این روغن رو  بزنید  روی  محل اروم  ماساژ بدید   و  بعد  عذر  میخوام  با انگشت سبابه  از  قسمت پایین  به  سمت  بالا بکشید  این  کار باید توسط  یه  شخص  دیگه  انجام بگیره  دو سه بار  پشت سر هم.  بعد  اتو  گرم  کن بزار و کمی  استراحت  تا صب  حالت  خوب  میشه  قول  میدم  .  

اي وااي🤦‍♀️🤦‍♀️فيزيوتراپى واينا هم رفتيد؟

نه

من نمیدونستم که این اتفاق افتاده 

بعد یه ماه از دردش رفتم گفت ترک خورده

بعدم گفت خودش باید خوب شه

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
منم بر اثر ضربه اینجوری شدم مو برداشت اگه دردش شدیده و تو نشستن مشکل داری باید بری دکتر. احتمال فیزی ...

اره دقيقا نشستن و از جا بلند شدن😖حالا يه بچه هم دارم كه تازه از پوشك گرفتمش هى ميخواد بره بيرون.يعنى هلاكم🤕

واااي داغونم يعني😭حالا روز اول و دوم فقط كمر درد داشتم ولي از روز سوم اين درد شروع شد يعنى از زندگى ...

حتما برو دکتر. منم فکر کردم خوب میشه اما برعکس شد رفتم دکتر عکس گرفتم فیزیو تراپی و ورزشاشو انجام بده. رو بالشتکای مخصوص که وسطش خالیه و داروخانه ها دارن بشین تا ی مدت

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه
باردار نيستم .سه شب پيش رو كمر و با*سن افتادم.بعداز دوروز اين درد شروع شد

ممکنه دیسک ستون فقرات داشته باشی

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
نه من نمیدونستم که این اتفاق افتاده  بعد یه ماه از دردش رفتم گفت ترک خورده بعدم گفت خودش بای ...

باید فیزیو میرفتی عزیز. نباید بذاری استخونی ک ترک برداشته خودش خوب بشه چون بعدا باز امکانش هست ک اذیتت کنه. باید درمان شه

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه