یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دو ماه بارداری استراحت مطلق بودم،البته ی بارم زمین خوردم،عکس گرفتم گفتن آخرین مهره کمر چسبیده ب دنبالچه، چاره هم هفته ای ی بار استخر و پیاده روی روزی نیم ساعته، وقتی میشینم نمیتونم پاشم ،مخصوصا تو ماشین ،موقع رانندگی هم ی دفعه درد شدیدمیگیره
عزیزم یه روشی میگم اینو انجام بده درسته خیلی درد داره ولی دیگه چاره نیست بتونید شیره سقز سفید ولی اصل باشه تهیه کن از نت هم میتونید سرچ کنید مقداری از این روغن رو بزنید روی محل اروم ماساژ بدید و بعد عذر میخوام با انگشت سبابه از قسمت پایین به سمت بالا بکشید این کار باید توسط یه شخص دیگه انجام بگیره دو سه بار پشت سر هم. بعد اتو گرم کن بزار و کمی استراحت تا صب حالت خوب میشه قول میدم .
واااي داغونم يعني😭حالا روز اول و دوم فقط كمر درد داشتم ولي از روز سوم اين درد شروع شد يعنى از زندگى ...
حتما برو دکتر. منم فکر کردم خوب میشه اما برعکس شد رفتم دکتر عکس گرفتم فیزیو تراپی و ورزشاشو انجام بده. رو بالشتکای مخصوص که وسطش خالیه و داروخانه ها دارن بشین تا ی مدت