2777
2789
من رفته بودم بالاى صندلى چرخدار!يعنى فيكسش كردم كه تكون نخوره ولي ليز خود و پرت شدم رو نشيمنگاه و كم ...

عزیزم.عکس گرفتی؟

من رو سنگ خوردم زمین.همون موقع خیلی درد گرفت تو عکسم جابجا شد.گفتن بعیده  خوب شه که شد

عزیزم.عکس گرفتی؟ من رو سنگ خوردم زمین.همون موقع خیلی درد گرفت تو عکسم جابجا شد.گفتن بعیده  خوب ...

من همون موقع كه دردم گرفت ولي چون درگير درد سر وكمرم بودم و درداين ناحيه كم شده بود توجه نكردم بهش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا.بدترین کاره.من بابت همون ماساژ طول درمانم زیاد شد.دکترا همه همینو گفتن بهم

واى مرسي من ميخواستم مرتب ماساژ بدم.اصلا يه استخون غيرعادي سمت چپم احساس ميكنم كه سمت راست نيست وخيلييي دردناكه

واى مرسي من ميخواستم مرتب ماساژ بدم.اصلا يه استخون غيرعادي سمت چپم احساس ميكنم كه سمت راست نيست وخيل ...

قابلی نداشت دوستی

شما عکس گرفتی از دنبالچت؟بگیر ببین تو چه وضعیتیه

اره منم تابستون خوردم زمین عکسم گرفتم ولی هنوز خوب نشدم اتفاقا همین الانم درد میکنه 😥

عکسی که گرفتی بهش چی میگن مثلا ام آرآی کردی یا رادیولوژی، نمیدونم سیتی اسکن و اینا کدومش؟ قبلش روغن کرچک خوردی یا نه؟

🌻🍃💕
عکسی که گرفتی بهش چی میگن مثلا ام آرآی کردی یا رادیولوژی، نمیدونم سیتی اسکن و اینا کدومش؟ قبلش روغن ...

نه فقط گفت عکس ولی میگن اگر سیتی اسکن کنی خیلی بهتر نشون میده که چی شده 

نه روغن کرچک نخوردم 

نه فقط گفت عکس ولی میگن اگر سیتی اسکن کنی خیلی بهتر نشون میده که چی شده  نه روغن کرچک نخوردم&n ...

دکتر فیزیوتراپ بمن گفت عکس رادیوگرافی برام بیار از دنبالچه ت. رفتم بیمارستان عکس بگیرم گفت باید روغن کرچک بخوری

نمیشه خیل بده دوس ندارم بخورم

🌻🍃💕