2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره كامل جلسه هاشو انجام دادم الكساندار بهترينش كل بدن ميرفتم ١/٢٠٠هر جلسه بدرد هيچي هم نميخ ...

واقعا😢همینجوریش موهای صورتم زیادن

خدایاشکرت خواهرم نی نی دارشد😍😍
راضی هستی عزیزم؟؟کل صورتتو لیزر کردی؟پرمو بودی و چ سالی انجام دادی

بله عزیزم راضیم.من خیلی مو داشتم ولی زیاد ضخیم نبودن.اصلاح که میکردم پر از جوش و تاول میشد بخاطر همین لیزر رفتم و خیلی راضیم.کل صورتم و قسمت جلوی گردنمو لیزر رفتم.سال ۹۴ شروع کردم و تا الان ۱۳ جلسه رفتم.دکتر من میگفت لیزرو باید ادامه داد.یعنی من باوجود اینکه ۹۵ درصد موهام ریخته بازم باید ۶ماه یبار برم که برنگردن.من جلسات اولو لیزر با دستگاه دایود رفتم ولی خیلی زیاد تاثیر نمیذتشت بخاطر همین جلسات آخر دستگاه الکس رو انتخاب کردم.درد و سوزشش هم کمتره ولی گرونتره.دیروزم توی یه برنامه تلویزیونی دکتر پوست میگفت دستگاه الکس از همه بهتره چون هم خیلی خوب تاثیر میذاره و هم احتمالتومورهای سرطانی با دستگاهای ارزون یا لیزرهای خونگی یکم وجود داره ولی با الکس نه

بله عزیزم راضیم.من خیلی مو داشتم ولی زیاد ضخیم نبودن.اصلاح که میکردم پر از جوش و تاول میشد بخاطر همی ...

مرسی...الان از قیمت ها اطلاع نداری؟جلسه هاشم ماهی یکباره؟؟

خدایاشکرت خواهرم نی نی دارشد😍😍
مرسی...الان از قیمت ها اطلاع نداری؟جلسه هاشم ماهی یکباره؟؟

جلسات اولش ماهی یکباره.بعد از چند جلسه میشه ۱ونیم ماه یبار بعدش دوماه یبار و آخرش ۶ماه یبار

من با دستگاه الکس که گرونتره کل صورت و گردنو ۱۵۰ میرفتم.۷۵ صورت و ۷۵ گردن.از جلسه ۶ به بعد یک سوم قیمت تخفیف خورد برام شد جلسه ای ۱۰۰ تومن.ولی خب قیمت هر شهر با بقیه شهرا و مطبا متفاوته