2777
2789
شوهرم همیشه گوشیشو ازم مخفی میکنه باخودش دسشوبی و حمومم میبره وقتی من میام میذاره زمین مم خیلی دلم گ ...

نه بابا منکه اثر انگشتم رمز گوشیه شوهرمه

امیدوارم...همین روزا یه اتفاق خوب تو زندگیتون بیفته که از ته دل داد بزنیدخدایا شکرت...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری ورداشنی گوشیشو؟ من اررو دارم‌یباربتونم بتزکنم گوشیشو دیگه ازاین تردید خستم

گوشیش وسط خونس همیشه وقتی میخابه میرم سرش اگرم ببینه دستمه چیزی نمیگه

خواهش میکنم منو لایک نکنین😭😭 (بجز مواقعی ک خودم میگم😊)
منم میخام همینو بهش بگم ک حق نداره انقدر با این خانم راحت باشه حالا همکار یا هرچی ک میخاد باشه

من شوهرم چنبار قصد کرده منشیِ خانم استخدام کنه ولی میدونه من خوشم نمیاد دور و برش نرفته

اصلا درست نیست یه خانوم تو محیط مردونه

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  
شوهرم همیشه گوشیشو ازم مخفی میکنه باخودش دسشوبی و حمومم میبره وقتی من میام میذاره زمین مم خیلی دلم گ ...

عزیزم اصلا شک نکن ، به گوشیش بی توجه باش ، انگار برات مهم نیست، همش بگو بهت اعتماد دارم ، خوشحالم با مرد وفاداری مثل تو ازدواج کردم و.. اصلا به روش نیار، می خوای بدونی چرا این کارو می کنه؟

Big ups
نه بابا منکه اثر انگشتم رمز گوشیه شوهرمه

اونوقت شما24 ساعت پیش همسرت هستی گلم؟؟

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  
بهش میگم قبول نمیکنه

پس حسابی حواستو جمع کم

کارِت سخت شد